J&B Hair Salon: 44 Χρόνια Κομμωτικής Τέχνης, Εμπειρίας και Ποιοτικής Δημιουργίας στη Θεσσαλονίκη

Ο Άρης Σίμογλου, ιδιοκτήτης του J & B Hair Salon, Πρασακάκη 2 – Αγίας Σοφίας, Θεσσαλονίκη

Το κομμωτήριο ανδρών και γυναικών, J & B Hair Salon, βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, επί της οδού Πρασακάκη 2, στον ημιώροφο, τηλ. 2310 233 622, στο γνωστό γωνιακό νεοκλασικό κτήριο πίσω από την εκκλησία. Η ιστορία της κομμωτικής τέχνης ξεκίνησε πριν 44 χρόνια από την νεαρά τότε, φιλόδοξη, καλλιτέχνιδα Κουκλά Βούλα, και συνεχίζεται σήμερα με συνέπεια στην παράδοση, σύγχρονες εφαρμογές και μοντέρνες ιδέες από τον εξαιρετικής ποιότητος και αισθητικής γιο της, Άρη Σίμογλου, το δεξί τους χέρι, την πολυτάλαντη Σταματία Τσεργαλή και τους συνεργάτες τους. Το να αφήνεσαι στα χέρια τους είναι εμπειρία μοναδική και το απολαμβάνεις. Το αποτέλεσμα πάντα άψογο και η αίσθηση ευφορίας και αυτοπεποίθησης δεδομένη.

Η Βούλα Κουκλά, ιδρύτρια του J & B Hair Salon, Πρασακάκη 2 – Αγίας Σοφίας, Θεσσαλονίκη

Ας ρίξουμε μαζί μια ματιά σε όλα τα μικρά και τα μεγάλα, τις λεπτομέρειες δηλαδή, που χαρακτηρίζουν την ορθή εφαρμογή της κομμωτικής τέχνης και το αγαπημένο κομμωτήριο ανδρών και γυναικών, J & B Hair Salon:

κομμωτής < αρχαία ελληνική | κομμωτής < κομμόω (καλλωπίζω)

Ο κομμωτής / η κομμώτρια περιποιείται τον πελάτη, φροντίζει το κούρεμα, το χτένισμα, τη βαφή, το styling και γενικότερα την εμφάνιση των μαλλιών του. Προτείνει ιδέες που κάνουν την εμφάνιση ξεχωριστή, καθώς και λύσεις και θεραπείες για προβλήματα των μαλλιών. Ο επαγγελματίας Κομμωτής / Κομμώτρια ασχολείται με την περιποίηση, τη θεραπεία και τον καλλωπισμό της κόμης, με στόχο τη βελτίωση της εμφάνισής της, αλλά επιλέγει και την κατάλληλη για την περίπτωση αγωγή και προχωρεί στην εφαρμογή της.
Με τις πρωτότυπες ιδέες του ο Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης προτείνει και δημιουργεί μοναδικές κουπ και χτενίσματα, που αναδεικνύουν το πρόσωπο κάθε γυναίκας και άνδρα!

Οι κύριες δραστηριότητες του / της Κομμωτή / Κομμώτριας είναι:

  • Να εφαρμόζει επιτυχώς τις αρχές της βαφής, όλα τα στάδια προετοιμασίας για τη βαφή των μαλλιών, τις διαδικασίες δοκιμής, προφύλαξης και διόρθωσης προς αποφυγή προβλημάτων
  • Να προσδιορίζει το κατάλληλο χτένισμα
  • Να εφαρμόζει τεχνικές στεγνώματος καθώς και τύπους χτενισμάτων
  • Να εκτελεί διάφορους τρόπους κουρέματος
  • Να εκτελεί τύπους κουπ
  • Να φροντίζει για την τήρηση των κανόνων υγιεινής του εργασιακού του χώρου καθώς και των εργαλείων του
Η Σταματία Τσεργαλή του J & B Hair Salon, Πρασακάκη 2 – Αγίας Σοφίας, Θεσσαλονίκη

Ένας καλός επαγγελματίας κομμωτής απολαμβάνει το τελικό αποτέλεσμα του χτενίσματος του και αμείβεται από τη χαρά που σχηματίζεται στο πρόσωπο του πελάτη / της πελάτισσας του. Γιατί, οι κομμωτές είναι οι επαγγελματίες που αλλάζουν ολοκληρωτικά την εικόνα αυτού που τους επιλέγει, τους εμπιστεύεται και αφήνεται στα χέρια τους. Οι κομμωτές και οι κομμώτριες είναι οι άνθρωποι μας, οι συνεργάτες μας και μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε μοναδικοί. 

Στο J & B Hair Salon, ο Άρης, η Βούλα και η Σταματία είναι δίπλα μας με διάθεση, μεράκι, εμπειρία, πείρα, γνώση, σεβασμό και αγάπη για την τέχνη τους. Ενδιαφέρονται για εμάς και αυτό είναι η εγγύηση της επιτυχίας.
Αφιερώνουν όσο χρόνο χρειάζεται για να μας ακούσουν και να καταλάβουν τι πραγματικά θέλουμε. Τους ενδιαφέρει να γνωρίζουν τι θέλουμε, τι φανταζόμαστε, που δουλεύουμε, πόσο μοντέρνα νιώθουμε, αν έχουμε εμείς ή οι δικοί μας άνθρωποι κάποιες συγκεκριμένες προτιμήσεις. Σέβονται την κατηγορία στην οποία ανήκουμε (κλασική / σύγχρονη / προοδευτική / διαχρονική κ.ο.κ.), την ηλικία μας, το πόσο συχνά μπορούμε να φροντίζουμε τα μαλλιά μας στο κομμωτήριο και το πόσα χρήματα μπορούμε να διαθέτουμε και μας προτείνουν, μας προσφέρουν, άριστες επιλογές στα μέτρα μας. Και το σημαντικότερο, δεν φοβούνται να πουν «όχι δεν γίνεται» σε κάτι που ζητούμε, αλλά δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε εμάς για ουσιαστικούς λόγους, ή γιατί μπορεί να βλάψει την υγεία των μαλλιών μας.

Ο Άρης Σίμογλου, ιδιοκτήτης του J & B Hair Salon, Πρασακάκη 2 – Αγίας Σοφίας, Θεσσαλονίκη

Κομμωτήριο J & B Hair Salon, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, επί της οδού Πρασακάκη 2, στον ημιώροφο, με τηλεφωνικό νούμερο επικοινωνίας 2310 233 622.