Πέντε λόγοι για να ξυπνάς πιο όμορφα το πρωί!

kafes-kanapes-proino-gynaika-kopela-ygeia

Κοιμήθηκες από νωρίς, γιατί ένιωθες αρκετά κουρασμένη, αλλά υποσχέθηκες να ξυπνήσεις νωρίτερα απ’ ό,τι συνήθως, για να ετοιμαστείς για τη δουλειά με την ησυχία σου. Αντί γι’ αυτό όμως, βρέθηκες να χουχουλιάζεις κάτω από το πάπλωμα αρκετή ώρα μετά τον ήχο του ρολογιού, καθώς δεν είχες καμία διάθεση να αφήσεις το κρεβάτι σου, πόσω μάλλον να ετοιμαστείς για να πας στο γραφείο και να κάτσεις με τις ώρες μπροστά από τον υπολογιστή.

Κι αφού πήρες τη μεγάλη απόφαση να σηκωθείς, να φορέσεις ό,τι βρεις μπροστά σου, να πιεις έναν καφέ με το ζόρι, να βγεις από το σπίτι και να μπεις στο τραμ με τα κατσουφιασμένα πρόσωπα, που μοιάζουν με το δικό σου, έφτασες στον προορισμό σου και συνέχισες να έχεις τη χειρότερη διάθεση.

Αυτές τις μέρες που η διάθεσή σου πιάνει πάτο και αρχίζεις να γκρινιάζεις από το πρωί, το πρόσωπό σου δείχνει συνεχώς κατσουφιασμένο και κουρασμένο. Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις να αλλάξεις κάπως την κατάσταση και να βρεις το χαμένο σου κέφι;

1. Μόλις ξυπνήσεις, άκουσε λίγη μουσική.

Άνοιξε το ραδιόφωνο, διάλεξε έναν σταθμό που παίζει χαρούμενα τραγούδια ή βάλε στο mp3 την playlist, που σε κάνει να χαμογελάς.

2. Φάε καλό πρωινό και κάνε μερικές ασκήσεις γυμναστικής.

Ναι, έχει μεγάλη σημασία να αρχίσεις τη μέρα σου με ένα καλό πρωινό, που θα σε γεμίσει ενέργεια. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τη γυμναστική. Αν δεν έχεις αρκετό χρόνο, για να βγεις για τρέξιμο, κάνε μερικούς κοιλιακούς ή πους απς στο σαλόνι του σπιτιού.

3. Να φοράς τα ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.

Φρόντισε να μην παίρνεις από τις κρεμάστρες της ντουλάπας σου ό,τι πιο σκουρόχρωμο και ουδέτερο. Βάλε χρώμα στα looks σου και πρόσθεσε μερικά πρωτότυπα αξεσουάρ. Η εμφάνισή σου φυσικά και θα σου φτιάξει τη διάθεση.

4. Ένα χαμόγελο ή μία ευχάριστη σκέψη είναι αρκετά για να σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση.

Δοκίμασέ το και θα έχεις την καλύτερη διάθεση κάθε πρωί.

5. Αν δεν πιάνουν όλα τα παραπάνω, πάρε τρεις μεγάλες ανάσες και δες λίγο πιο θετικά τα πράγματα.

Πηγή: JOY