Η δύναμη ξύπνησε με μια λαμπερή πρεμιέρα

ΦΩΤΟ: REUTERS

ΦΩΤΟ: REUTERS

Το έβδομο επεισόδιο του «Πολέμου των Άστρων», «Star Wars: The Force Awakens», έκανε την πρεμιέρα του στο Dolby Theater του Χόλυγουντ, παρουσία των πρωταγωνιστών της ταινίας, ενθουσιάζοντας τους πρώτους επίσημους θεατές του.

Οι ειδικοί εκτιμούν πως η ταινία θα καταφέρει να σημειώσει σημαντικά ρεκόρ για το παγκόσμιο box-office.

ΦΩΤΟ: EPA

Πάνω στο κόκκινο χαλί το οποίο στρώθηκε ειδικά για την πρεμιέρα – εκτός από τους γνωστούς πρωταγωνιστές – «παρέλασαν» προς μεγάλη ικανοποίηση των παρευρισκομένων θαυμαστών οι αγαπημένοι χαρακτήρες R2-D2, και C-3PO καθώς και το νέο αστέρι « BB-8».

Τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία του Τζορτζ Λούκας, οι διάσημοι χαρακτήρες μαζί με μια νέα σειρά ηρώων επιχειρούν να οδηγήσουν το «Star Wars» στο μέλλον.

ΦΩΤΟ: EPA

Η νέα ταινία – σκηνοθετημένη από τον Τζέι Τζέι Έιμπραμς – πιάνει την ιστορία τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα στην «Επιστροφή των Τζεντάι», και, εκτός από τους πρωταγωνιστές της κλασικής περιόδου, ρόλους αναλαμβάνουν οι Άνταμ Ντράιβερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μπογιέγκα, Όσκαρ Άιζακ, Λουπίτα Νιόγκο, Άντι Σέρκις, Ντόμναλ Γκλίσον, Άντονι Ντάνιελς, Πίτερ Μέιχιου και ο Μαξ φον Σίντοφ.

Στην Ελλάδα το «Star Wars: The Force Awakens» θα προβληθεί την παραμονή των Χριστουγέννων.

Πηγή: Ναυτεμπορική