Πώς θα ήταν το iPhone 7… Edge

Πραγματικά δεν έχει καμία σημασία πόσο χρόνο, ενέργεια και διαθέσιμες πηγές και υλικά καλούνται να χρησιμοποιήσουν οι κατασκευαστές για το σχεδιασμό και τη δημιουργία τελευταίας τεχνολογίας κινητών smartphone, καθώς πάντα θα υπάρχει εκείνος ο διαφορετικός νους όπου θα σκέφτεται κάτι εντελώς διαφορετικό.

Κάθε χρόνο βλέπουμε εκατοντάδες βίντεο και στατικές εικόνες οι οποίες δείχνουν για το πως πιθανότατα να μοιάζει το επόμενης γενιάς iPhone. Έτσι, λοιπόν, και αυτή τη χρονιά δεν υπάρχει κάποια διαφορά σε σχέση με πέρυσι και τώρα ειδικά που πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα, με τις τελευταίες φήμες για το επόμενο iPhone του 2016, να είναι ένα iPhone με αρκετές καμπύλες.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος και μας τραβάει την εντύπωση είναι η χρήση της οθόνης απ’ άκρη σ’ άκρη της συσκευής, χωρίς να γίνεται κάποια χρήση bezels στα άκρα της συσκευής. Το συγκεκριμένο concept δείχνει το iPhone να φέρει μια οθόνη 5.5 ιντσών multi-touch 2K, η οποία εκτείνεται στις άκρες του σασί του iPhone σχηματίζοντας και κάποιες μικρές καμπύλες.

Το συγκεκριμένο concept αναφέρει πως το iPhone θα έχει αναβαθμισμένη την κάμερα FaceTime στα 8-megapixels, αποτελώντας μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με την κάμερα που έχει το iPhone τελευταίας γενιάς (iPhone 6S & 6S Plus). Στην πλάτη του, το νέο iPhone λέγεται πως θα φέρει μια κάμερα 16-megapixels η οποία θα έχει κυλινδρικό σχήμα, ενώ δεν θα εξέχει από το σασί του κινητού, όπως γίνεται με την ήδη υπάρχουσα κάμερα στα iPhone 6 & 6S. Φυσικά το logo της Apple συνεχίζει να κάνει την εμφάνισή του στην πλάτη του iPhone, τοποθετημένο στο κέντρο της συσκευής. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες διαστάσεις που να έχουν δοθεί στο φως της δημοσιότητας, αλλά βάση με τα όσα δείχνει το βίντεο, φαίνεται πως θα είναι λεπτότερο και πιο ελαφρύ από τα προηγούμενα μοντέλα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, το iPhone φαίνεται να τρέχει το iOS 10 και να έρχεται με τον ισχυρό επεξεργαστή της Apple, τον Α10, ενώ θα συνδυάζεται με μνήμη 4GB RAM. Ωστόσο, όπως όλοι γνωρίζουμε, στην Apple αρέσει περισσότερο να πειράζει το λογισμικό και να το κάνει κατά πως επιθυμεί ανάλογα με το hardware της κάθε συσκευής, επομένως είναι λίγο έως πολύ απίθανο να δούμε τη διπλάσια μνήμη RAM στο επόμενο iPhone.

Παράλληλα, το νέο iPhone λέγεται ότι θα φέρει την μεγάλη μπαταρία των 3,500mAh, αλλά σύμφωνα με τις διαστάσεις της συσκευής που εμφανίζεται, είναι λίγο απίθανο να μπορεί μια συσκευή σε αυτό το μέγεθος να δεχθεί τόσο μεγάλη, σε χωρητικότητα, μπαταρία.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαμε να κρατήσουμε από το συγκεκριμένο concept video, είναι η χρήση της οθόνης απ’ άκρη σ’ άκρη, καθώς και τα στερεοφωνικά ηχεία γύρω από τη συσκευή. Τώρα για το αν η Apple θα υλοποιήσει κάτι απ’ όλα αυτά, είναι άγνωστο. Αλλά, τουλάχιστον, πάντα μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι.

Πηγή: appleworldhellas.com