Το μεγάλο στήθος της… πρόβλημα για το γυμναστήριο

gynaika-stithos

Το μεγάλο στήθος της Jenna Vechhio φαίνεται πως ήταν πρόβλημα για ένα γυμναστήριο στην Οτάβα του Καναδά. Σε ένα κείμενο που ανέβασε η ίδια στο facebook λέει ότι οι γυμναστές της έκαναν παρατήρηση για τα ρούχα που φορούσε τα οποία θεωρήθηκαν «ακατάλληλα» λόγω του σωματότυπού της. Της είπαν επίσης ότι θα έπρεπε να φοράει κάτι παραπάνω για να μην προσβάλλονται οι γυμναστές και τα μέλη του κλαμπ.

Όπως έγραψε η ίδια ένιωσε ιδιαίτερα ταπεινωμένη και πιστεύει ότι τα σχόλια είχαν να κάνουν με το μεγάλο στήθος της. Αναφέρει, μάλιστα, ότι φορούσε ένα τοπ γυμναστηρίου και ένα κολάν και όχι κάτι προκλητικό, σύμφωνα με τη Mirror.

Στη συνέχεια της ανάρτησής της σημειώνει ότι στο συγκεκριμένο γυμναστήριο όλοι φορούν κλασικά και συντηρητικά ρούχα.

«Εγώ ρώτησα τους υπόλοιπους αν ενοχλούνται από την εμφάνισή μου και μου απάντησαν όχι. Επομένως, οι μόνοι που ενοχλήθηκαν από τα ρούχα μου ήταν οι δύο γυμνάστριες που δούλευαν εκείνη την ημέρα».

Όταν είπε στις δύο γυμνάστριες ότι φορούσε ένα απλό τοπ και τίποτα περισσότερο, εκείνες απάντησαν ότι το μέγεθος του στήθους της ήταν προκλητικό για το συγκεκριμένο μπλουζάκι. «Ένιωσα ταπεινωμένη και δακτυλοδεικτούμενη εξαιτίας του σώματός μου. Σοκαρίστηκα όταν μου είπαν ότι δεν μπορούσα να φοράω ένα τέτοιο τοπ και ότι μια άλλη γυναίκα μπορούσε! Δεν μπορεί να μου απαγορεύεται ένα τοπ επειδή έχω μεγάλο στήθος.»

Η διεύθυνση του γυμναστηρίου τής είπε ότι πρόκειται για ιδιωτικό χώρο και μπορούν να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες. Εκπρόσωπος του γυμναστηρίου ξεκαθάρισε ότι κάποια μέλη αισθάνθηκαν άβολα με την εμφάνιση της Jenna Vechhio για αυτό και της έγινε παρατήρηση και ότι είναι πρόθυμοι να συζητήσουν το περιστατικό με την πελάτισσά τους.