Η νύφη που θήλαζε το μωρό της την ώρα του γάμου

nufi-gamos-moro-thilasmos

Μια συγκινητική φωτογραφία μιας νύφης που θήλαζε το εννέα μηνών κοριτσάκι της κατά τη διάρκεια του γάμου της κοινοποιήθηκε σε χιλιάδες χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
H Christina Torino-Benton από το Μόντρεαλ παντρεύτηκε τώρα τον σύζυγό της, Danny Benton στις 18 Ιουνίου και αποφάσισε να θηλάσει το μωρό της, Gemma, στη μέση της τελετής. Η ίδια μιλώντας στη βρετανική Daily Mail ανέφερε ότι είχε πάρα πολύ ζέστη την ώρα της τελετής, το κοριτσάκι της είχε κουραστεί και ένιωθε πόσο ταλαιπωρημένη ήταν. Όπως αποκαλύπτει όταν άρχισε να κλαίει, άρχισε να στεναχωριέται πολύ και δεν μπορούσε να επικεντρωθεί στην τελετή.

«Μόλις την πήρα στην αγκαλιά μου, ήμουν σε θέση να την ηρεμήσω και να την χαλαρώσω. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το να την θηλάσω την ώρα της τελετής ήταν κάτι ενοχλητικό αλλά στην πραγματικότητα ήταν ωραίο να συμβαίνει αυτό και να είναι η κόρη μου μαζί μας. Είναι πάντα μια χαρά να την έχω κοντά μου» ανέφερε η μητέρα της. Προσθέτει ότι αισθάνεται περήφανη που τάισε την κόρη της την ώρα της τελετής και η σίτιση ενός μωρού δεν πρέπει να είναι ταμπού. «Νομίζω ότι το να μοιράζονται φωτογραφίες, όπως αυτή είναι ένα πράγμα πολύ σημαντικό. Τα πράγματα όπως κάτι τέτοιο συμβαίνουν. Δεν είμαι η πρώτη και δεν θα είμαι η τελευταία και ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι θα δείχνουν περισσότερη κατανόηση και αποδοχή σε αυτό» καταλήγει θέλοντας να δώσει το δικό της μήνυμα για το θηλασμό.