Πότε οι γυναίκες δεν πρέπει να ακούν τους άνδρες

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Αν αισθάνεστε ανασφάλεια σίγουρα θα βάζετε την άποψη του φίλου σας ή του άνδρα σας πάνω από τη δική σας.

Αλλά αν αυτό δεν το καταλάβετε νωρίς υπάρχει περίπτωση να χάσετε ένα μέρος της αυτοεκτίμησής σας.

Κυρίες μου, δεν πρέπει ποτέ τα ακολουθείτε τη γνώμη του άνδρα σας ή οποιονδήποτε άλλου για τα παρακάτω πέντε πράγματα.

1. Αλλαγή εμφάνισης

Αν είναι αξιοπρεπής και σας σέβεται, ποτέ δεν θα σας αναγκάσει να αλλάξετε το λουκ σας για χάρη του. Θα πρέπει να αγαπάς εσάς, και όχι την εμφάνισή σας. Αν το βάρος σας, τα μαλλιά σας, ή το ύφος σας τον ενοχλούν, αυτός δεν είναι μαζί σας για τους σωστούς λόγους. Οποιεσδήποτε αλλαγές κάνετε θα πρέπει να γίνουν γιατί εσείς τις θέλετε, και όχι για κάποιον άλλο.

2. Συμβιβασμός

Κανένας δεν θα πρέπει να σας εμποδίσει να φτάσετε τους στόχους σας. Είναι η ζωή σας, πρώτα από όλα, και κανείς άλλος δεν θα το μετανιώσει αν αφήσει τα όνειρα του περισσότερο από εσάς. Η απόφαση για να αφήσετε ανεκμετάλλευτη μια ευκαιρία για δουλειά ή ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο σας να βρίσκεται σε αναμονή μπορεί να μη φαίνεται άσχημο τώρα, αλλά έτσι το μέλλον σας δεν είναι εγγυημένο. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να στηρίξει τις προσπάθειές σας, και αν ο ίδιος είναι πρόθυμος να συμπορευτεί με τις αποφάσεις σας, αυτό είναι απλά ένα μπόνους.

3. Περιμένετε την έγκριση του

Μια ισχυρή γυναίκα παίζει με τους κανόνες της και δεν κάθεται να πάρει οδηγίες. Θα πρέπει να είναι διεκδικητική και να προχωρήσει με τις δικές της αποφάσεις και όχι να επιδιώκει την έγκριση κάποιου άλλου. Έχετε μεγαλώσει αρκετά για να γνωρίζετε τι είναι καλύτερο για σας.

4. Ακύρωση ήδη προγραμματισμένου σχεδίου

Είναι διαφορετικό να επαναπρογραμματίσετε τη μέρα σας όταν προκύψει κάτι σημαντικό, αλλά είναι προβληματικό όταν αφήνετε αυτό που κάνετε για να είστε μαζί με τον σύντροφό σας. Οι φίλοι και η οικογένειά σας δεν θα πρέπει να είναι στο περιθώριο και να τους βλέπετε μόνο όταν αυτός είναι διαθέσιμος. Ποτέ δεν θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή για αυτόν, και αν έχει σεβασμό απέναντι στο πρόσωπό σας, δεν θα τον πείραζε να σας δει κάποια άλλη στιγμή.

5. Αφήστε τον να αλλάξει εκείνος

Μην αλλάξετε ποτέ και για κανέναν, παρά μόνο για τον εαυτό σας. Και αν αποφασίσετε να κάνετε μια αλλαγή, θα πρέπει να είναι η αλλαγή με την οποία αισθάνεστε καλύτερα. Είναι πιθανό να ενδιαφέρετε περισσότερο αν το κάνετε το χ και το ψ, αλλά ο ίδιος θα άλλαζε πραγματικά κάτι για εσάς;