Παναγιώτης Μυλωνάς: τι κρύβεται πίσω από την αρτηριοσκλήρωση;

Το βιβλίο της Αντιγήρανσης

Στην Ελβετία εμφανίζονται από τα υψηλότερα επίπεδα ολικής χοληστερίνης , με μέσο όρο στα 250 mg/dL, αλλά οι κάτοικοι εμφανίζουν τον δεύτερο χαμηλότερο δείκτη καρδιακών παθήσεων στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τον κορυφαίο ερευνητή Dr Matthiaw Rath, η κύρια αιτία για τη δημιουργία αρτηριοσληρώσεων δεν είναι τα υψηλά επίπεδα της χοληστερίνης αλλά η μακροχρόνια έλλειψη κυτταρικών θρεπτικών ουσιών από τον οργανισμό.

Η μακροχρόνια λοιπόν έλλειψη κυτταρικών θρεπτικών ουσιών και κυρίως της βιταμίνης C από τον οργανισμό , έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία φλεγμονών στις αρτηρίες , με αποτέλεσμα τα τοιχώματά τους να γίνονται αδύνατα και εύθραστα.

Αυτά κι ακόμη περισσότερα περιλαμβάνονται στο «βιβλίο της Αντιγήρανσης.  Η Υγεία στα χέρια σας».  https://iwrite.gr/bookstore/vivlio-antigiransis/ του Παναγιώτη Μυλωνά.

Όπως ο ίδιος ο συγγραφέας λέει « αυτό το βιβλίο αποτελεί έναν ύμνο στη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, καθώς και στους θαυμάσιους αμυντικούς μηχανισμούς τους οποίους διαθέτει ,ώστε να αντιμετωπίζει και να ξεπερνά όλες τις δυσλειτουργίες που του δημιουργούμε»

Ο Παναγιώτης Μυλωνάς έχει τελειώσει τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Εργάστηκε για δέκα χρόνια στην ελληνική βιομηχανία σε διευθυντικές θέσεις στους τομείς παραγωγής και marketing και είκοσι τρία χρόνια στο ελληνικό δημόσιο σε θέσεις προϊσταμένου τμημάτων και διεύθυνσης.

Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια γύρω από το management  και έχει διδάξει management σε στελέχη επιχειρήσεων. Παρακολούθησε διαδικτυακά σεμινάρια κυτταρικής ιατρικής με απόκτηση πιστοποιητικών και δικαίωμα εγγραφής στη «συμμαχία για την υγεία» του πρωτοπόρου ερευνητή της Κυτταρικής Ιατρικής Dr Mathiaw Rath.

Yourhealthinyourhands.gr

mylonasp59@gmail.com