Ρονάλντο: «Ποτέ ξανά Μουντιάλ στη Βραζιλία»

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 31 Μαΐ 2014 - 12:12

Τελευταία Ενημέρωση: 12:12

Ο Ρονάλντο εξαπέλυσε νέα φαρμακερά βέλη για τους διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τονίζοντας πως δεν πρόκειται η χώρα του να ξαναφιλοξενήσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις 13 ημέρες από την έναρξη του 20ου Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο τα μεγάλα προβλήματα παραμένουν (άλυτα) σε οργανωτικό επίπεδο και ο Ρονάλντο για μία ακόμα φορά δεν είχε διάθεση να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.

 

«Αυτό που θα δούμε σύντομα θα είναι το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία, δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά άλλο.

 

Η FIFA υπέστη τεράστιο πλήγμα με αυτή την επιλογή της», τόνισε αρχικά ο Ρονάλντο, ενώ για τις σημαντικές καθυστερήσεις στην παράδοση των έργων ενόψει Μουντιάλ, είπε:

 

«Η ντροπή μου είναι για το λαό, που περίμενε μεγάλες επενδύσεις αλλά έμεινε απογοητευμένος. Όλα όσα του είχαν υποσχεθεί, από αεροδρόμια μέχρι αστική συγκοινωνία, δεν πρόκειται να γίνουν».

 

Ο Ρονάλντο δήλωσε επίσης πως κατανοεί τις διαμαρτυρίες που λαμβάνουν χώρα από πλευράς κόσμου αλλά ταυτόχρονα υποστήριξε πως βρίσκει σωστό το γεγονός να αντιδράει με καταστολή η αστυνομία σε περιπτώσεις βανδαλισμών.