4ο Kavala AirSea Show 2014

Το 4ο Kavala AirSea Show 2014 συνδυάζει τα πάντα: Αέρα , Γη, έδαφος και απευθύνεται και στις 5 αισθήσεις. Κεντρική… σκηνή του show το όμορφο λιμάνι της Καβάλας.

 

“Από σήμερα που αρχίζουν οι πτήσεις προετοιμασίας και μέχρι τι 22 Ιουνίου με αποκορύφωμα το τριήμερα 20-22 του μήνα η Καβάλα μετατρέπεται σ ένα φαντασμαγορικό σκηνικό όπου διοργανώνεται -εντελώς δωρεάν-για τους επισκέπτες ένα show Αυτό το σημαντικό τουρισιτκό -πολιτιστικό γεγονός προσελκύει το ενδιαφέρον και των Διεθνών ΜΜΕ” τόνισε στο radio1d.gr ο σμήναρχος Παναγιώτης Γεωργιάδης.

 

Στην οργανωτική επιτροπή συμμετέχει ο Δήμος Καβάλας, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας, η Δημοτική Επιχείριση ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, το Επιμελητήριο, ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων, το Σωματείο Καφεζυθοπωλών και η Aircraft Owner Pilot Association Hellas.

 

Για πρώτη φορά 8 μαχητικά από τη Σαουδική Αραβία θα πετάξουν  στην περιοχή όπως και ελικόπτερα τζάμπο , ενώ συμμετέχουν αποστολές από τη Σερβία και φυσικά την Ελλάδα.

 

Η διοργάνωση έχει την Στρατηγική και Επιχειρησιακή Συνεργασία με τα Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ” και τελεί Υπο την Αιγίδα” του Υπουργείου Τουρισμού και είναι μέλος του European Air Show Council.

 

Μήνυμα της διοργάνωσης που ξεκίνησε δειλα τα βήματά της στην Καβάλα το 2010, είναι “Κοιτάμε Ψηλά” και οι διοργανωτές υπόσχονται ένα καταπληκτικό τριήμερο γεμάτο θέαμα και πολλές εκδηλώσεις. Ήδη η πληρότητα των ξενοδοχείων της περιοχής αγγίζει το 100%.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr