Σε πολυτελή γιοτ και ιδιωτικά νησιά οι γκουρού της τεχνολογίας

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 26 Δεκ 2014 - 09:00

Τελευταία Ενημέρωση: 09:00

Ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης αποτελούν για τους περισσότερους οι γιορτές των Χριστουγέννων. Το σίγουρο είναι ότι οι διακοπές ενός δισεκατομμυριούχου δεν έχουν καμία σχέση με αυτές του μέσου ανθρώπου, γι’ αυτό και το Business Insider αποκαλύπτει πώς και πού θα περάσουν αυτές τις ημέρες οι δισεκατομμυριούχοι γκουρού της τεχνολογίας. 

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, πιθανότατα θα περάσει τα Χριστούγεννα στην έκταση που αγόρασε πρόσφατα στο νησί Καουάι, έναντι 100 εκατομμυρίων δολαριών.

O δισεκατομμυριούχος της Miscosoft, Paul Allen, έχει να επιλέξει ανάμεσα στα σούπερ γιοτ που διαθέτει, ώστε να πάει στο μικρό νησάκι του στην Ουάσιγκτον ή στην έπαυλή του στη Χαβάη.

Το γιοτ του για ολιγοήμερες στιγμές χαλάρωσης από την καθημερινότητα φαίνεται πως προτιμά και ο πρόεδρος της Google, Eric Schmidt, ενώ αγαπημένος του προορισμός είναι η Γαλλική Ριβιέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πολυτελέστατο γιοτ του «Oasis» κοστίζει 72 εκατομμύρια δολάρια.

Για τον Bill Gates τα Χριστούγεννα θα είναι πιο ταπεινά αφού θα τα περάσει στο ράντσο του στη Σάντα Φε της Καλιφόρνιας, που απέκτησε πρόσφατα.

Τέλος ο ιδιοκτήτης της Virgin Group, Richard Branson, θα βρίσκεται στο ιδιωτικό του νησί στην Καραϊβική, όπου διασκεδάζει κάνοντας πολλά πάρτι μαζί με καλούς του φίλους.

Το «κεφάλι» της HP είναι λάτρης του βουνού και ένα ράντσο στο Κολοράντο. Εκεί ακριβώς θα περάσει τις διακοπές της, μαζί με καλούς φίλους και πάρα, πάρα πολλά ζώα.