Δεν θα ψηφίσει ούτε κρίσιμα ν/σ ξεκαθαρίζει ο Β. Λεβέντης

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS

Δεν θα ψηφίσει ούτε κρίσιμα νομοσχέδια ακόμα και αν υπάρχει θέμα κυβερνητικής πλειοψηφίας ή κίνδυνος εξόδου από το ευρώ ξεκαθαρίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και κατηγορεί για καιροσκοπισμό όσους μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ συντηρούν σενάρια στήριξης της κυβέρνησης από το κόμμα του.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Αγορά» ο κ. Λεβέντης τονίζει ότι αν στηρίξει κάποια νομοσχέδια επειδή κινδυνεύει η κυβερνητική πλειοψηφία τότε θα γκρεμιστεί η Ένωση Κεντρώων, καθώς τα μηνύματα που λαμβάνει από οπαδούς του κόμματος από όλη την Ελλάδα είναι σαφή και προειδοποιούν ότι τότε τελειώνει το δικό του κόμμα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων παρά την κατηγορηματική διάψευση από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στα σενάρια για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, ο ίδιος επιμένει ότι πρέπει να γίνει οικουμενική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και συμμετοχή στην κυβέρνηση και της Νέας Δημοκρατίας.

Την πρόταση αυτήν, όπως αναφέρει στη συνέντευξή του ο κ. Λεβέντης, την έκανε στον πρωθυπουργό και στην πρόσφατη σύνοδο των πολιτικών αρχηγών και πιστεύει ότι στο τέλος ο κ. Τσίπρας θα αναγκαστεί να την αποδεχτεί.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Φλαμπουράρη ότι η κυβέρνηση μπορεί να αποδεχτεί 4-5 σημεία από τα 9 που έχει θέσει ως προϋπόθεση για διάλογο ο κ. Λεβέντης, απάντησε ότι «αυτές είναι καιροσκοπικές ενέργειες. Δεν υπάρχουν εκπτώσεις εδώ. Τα εννέα σημεία δεν τα έδωσα προκειμένου να στηρίξω ή να συνεργαστώ. Για να βοηθήσω τα έδωσα».

Πηγή: ΑΜΠΕ