Αδ. Γεωργιάδης: Τυχόν συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν παρά φύσιν

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ/ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ/ΑΡΧΕΙΟΥ

Αιχμές κατά των τριών συνυποψηφίων του για την αλλαγή στάσης τους στο θέμα της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ,άφησε χθες, μιλώντας σε ψηφοφόρους του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως είπε, αποτελεί δική του ιδεολογική και πολιτική νίκη ότι τελικά όλοι τάχθηκαν κατά της συνεργασίας παρότι αρχικά είχαν εκφράσει συναινετική διάθεση.

«Θέτω στην προεκλογική ατζέντα το ερώτημα: όποιος θέλει να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ να το πει από τώρα για να έχει πολιτική νομιμοποίηση», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «ως φαίνεται ανεξαρτήτως ποιος θα κερδίσει την Κυριακή, όποιος και από εμάς τους τέσσερις και αν κερδίσει δεν έχει πολιτική νομιμοποίηση για να κάνει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ υπό οποιοδήποτε σχήμα».
«Η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, να ξέρετε, αν συνέβαινε θα ήταν τόσο παρά φύσιν που θα γεννούσε ένα πολιτικό τέρας, ένα πολιτικό τέρας που θα έκανε τεράστια ζημιά στην Ελλάδα και στην παράταξη», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Στην Ελλάδα γιατί θα χάναμε χρόνο συγκυβερνώντας με ανθρώπους που δεν έχουν την παραμικρή δυνατότητα να κάνουν αυτά που πρέπει για να γυρίσει η πατρίδα μας στον δρόμο της ευμάρειας. Για την παράταξη θα ήταν ό,τι πιο τοξικό. Αν μας έβλαψε η συνεργασία με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ένα, η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ θα μας έβλαπτε χίλια», εξήγησε.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε επίσης στον Κώστα Καραμανλή και τις δηλώσεις Παπαγγελόπουλου. «Εμείς τον τιμούμε τον Κώστα Καραμανλή και τον αγαπούμε τον Κώστα Καραμανλή και θα τον προστατεύσουμε τον Κώστα Καραμανλή από αυτού του τύπου τις προβοκάτσιες τύπου Παπαγγελόπουλου. Γιατί ο Παπαγγελόπουλος μπορεί να ήταν ό,τι ήταν επί Καραμανλή αλλά τώρα είναι υπουργός του Τσίπρα.»

Αναφερόμενος στα σχέδιά του σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, είπε: «Αν με κάνετε αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, σας υπόσχομαι αυτά που βλέπετε τώρα, να τα κάνει όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Αν τα κάνει όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας να είστε τελείως βέβαιοι ότι πάρα πολύ γρήγορα θα έρθουμε στην εξουσία και πάρα πολύ γρήγορα θα φτιάξουμε τη χώρα μας γιατί αυτός είναι ο τελικός μας στόχος», τόνισε.

Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι, αν δεν εκλεγεί αρχηγός της Ν.Δ, θα υπερασπιστεί την ενότητα της παράταξης. «Δεν πρόκειται να δείτε από εμένα την παραμικρή γκρίνια και θα πάω στον επόμενο αρχηγό, όποιος και αν είναι, και θα πω όποια θέση επιλέξεις για εμένα θα την τιμήσω», είπε.

Πηγή: ΑΜΠΕ