Τζιτζικώστας: Ευχαριστώ για την πρωτιά στη Μακεδονία

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS/ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS/ΑΡΧΕΙΟΥ

Τους συμπολίτες του για την πρωτιά στη Μακεδονία και την Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης ευχαρίστησε με ανάρτησή του στοTwitter την Τρίτη ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ έκανε λόγο για «γνωστές αντιξοότητες».

Σε δήλωσή του τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε «τους 400.000 νεοδημοκράτες και φίλους της παράταξης, που έσπευσαν στις κάλπες μαζικά»  και συνεχάρη τους Ευάγγελο Μεϊμαράκη και Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρώτη και τη δεύτερη θέση που κατέλαβαν, αλλά και τον Άδωνι Γεωργιάδη, γιατί, όπως είπε, «όλοι μαζί καταφέραμε μέσα σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία, να βγάλουμε τη Ν.Δ. ενισχυμένη και να ενεργοποιήσουμε όλο αυτό τον κόσμο να έρθει να ψηφίσει σήμερα και να φτάσουμε αυτό το σημαντικό νούμερο».

Ξεκαθάρισε επίσης ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις «για μια ενωμένη Ν.Δ. και μια σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη, που σύντομα θα διευρυνθεί και θα αποτελέσει τη μεγάλη και ισχυρή Ν.Δ., που θα δώσει ένα τέλος σε αυτή την κατηφόρα που ζει η χώρα μας με αποκλειστική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα».