«Βόμβα» Λεβέντη: Βουλευτής του Ποταμιού μας πρότεινε να ρίξουμε την κυβέρνηση

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS

Στην αποκάλυψη ότι βουλευτής του Ποταμιού του πρότεινε να ρίξουν την κυβέρνηση, προχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο πρωινό του Ant1, βουλευτής του Ποταμιού τον πλησίασε εν όψει και της ψηφοφορίας στη Βουλή του Συμφώνου Συμβίωσης και του πρότεινε να ρίξουν την κυβέρνηση, καθώς οι ΑΝ.ΕΛ του Πάνου Καμμένου δεν θα ψήφιζαν το νομοσχέδιο.

Ο κ. Λεβέντης έκανε για ακόμη μια φορά λόγο για οικουμενική κυβέρνηση, ενώ επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι ενώ παρουσιάζεται ως κεντρώος έχει γύρω του πολλούς ακροδεξιούς.

«Θα έδινα ψήφο σε μια κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο κ. Λεβέντης ο οποίος την χαρακτήρισε την συγκεκριμένη συνεργασία ως υπέρβαση του πολιτικού συστήματος η οποία θα μπορούσε να διαρκέσει για τρία χρόνια και ενδεχομένως να έχει ως πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε επίσης ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει την μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού και έκανε λόγο για ποιοτικές αλλαγές στην λίστα των μεταρρυθμίσεων.