Έφυγε από τη ζωή ο Μάκης Ψωμιάδης

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS/ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS/ΑΡΧΕΙΟΥ

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ο Μάκης Ψωμιάδης, προδομένος από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την καρδιά του.
Τις πρώτες πρωινές ώρες ο πρώην παράγοντας της ΑΕΚ και της Καβάλας, μεταξύ άλλων, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ελπίς» με έντονη αδιαθεσία, για να καταλήξει αργότερα νικημένος από το έμφραγμα του μυοκαρδίου που είχε υποστεί.

Ο εκλιπών ήταν στο αθλητικό προσκήνιο τα τελευταία χρόνια, τόσο λόγω της εμπλοκής του κυρίως στα διοικητικά ποδοσφαιρικών ομάδων όσο και για τις δικαστικές περιπέτειές του, που τον οδήγησαν στη φυλακή.

Ο Ψωμιάδης, που είχε γεννηθεί το 1948 στην Καβάλα, είχε αναλάβει το 1989 την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το τμήμα μπάσκετ, ενώ στη συνέχεια μπήκε στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ένωσης αναλαμβάνοντας την προεδρία και αργότερα στους Εθνικό, Ακράτητο, Καβάλα.

Τον Απρίλιο του 2014 είχε καταδικαστεί σε δεκαετή φυλάκιση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, καθώς κρίθηκε ένοχος για υπεξαίρεση 21,5 εκ. ευρώ από την ΠΑΕ ΑΕΚ στο διάστημα 2001 – 2003, όταν ήταν πρόεδρος, ενώ για την υπόθεση του Koriopolis (στημένα παιχνίδια) συνελήφθη στα Σκόπια, όπου είχε διαφύγει, για να αποφυλακιστεί τελικά τον Αύγουστο του 2015.

Η κηδεία του Μάκη Ψωμιάδη θα γίνει το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου.