Χαλκιδική: Ευρεία επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 33χρονου

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/ΑΡΧΕΙΟΥ

Ευρεία επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στη Χαλκιδική, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 33χρονου, ο οποίος φέρεται να σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και να απήγαγε το ένα από τα δύο ανήλικά παιδιά τους.

Στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ συμμετέχουν περισσότεροι από 50 αστυνομικοί, ενώ στις έρευνες συνδράμουν δυνάμεις και των όμορων νομών.
Την Παρασκευή η αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής και προκειμένου να συγκεντρώσει πληροφορίες, έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία της ταυτότητας και φωτογραφίες του 33χρονου.

Οι πολίτες μπορούν να καλούν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπήρξε κάποια σημαντική αξιοποιήσιμη πληροφορία από τις κλήσεις των πολιτών.

Οι ελληνικές αρχές βρίσκονται ήδη σε επικοινωνία και συνεργασία με τις αλβανικές, για το ενδεχόμενο ο φερόμενος ως δράστης να διέφυγε ή να προσπαθήσει να διαφύγει στην Αλβανία.

Πηγή: ΑΜΠΕ