Μανταλένα Παπαδοπούλου: Να μην μας τρομάζουν οι εισροές μεταναστών

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 07 Μαρ 2016 - 19:31

Τελευταία Ενημέρωση: 19:32

papadopoulou-madalena

Οι αριθμοί των εισροών των μεταναστών και των προσφύγων  δεν πρέπει  να μας τρομάζουν, καθώς χρειάζεται ένας εύλογος χρόνος να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, είπε η Μανταλένα Παπαδοπούλου, εκπρόσωπος τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας στο radio1d και την εκπομπή «Οι Απέναντι» με τους Ανδρέα Σταματόπουλο και Σάκη Αποστολάκη. Η κ. Παπαδοπούλου εξήρε το ρόλο του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στο μεταναστευτικό λέγοντας πως έχει δράσει τάχιστα και με αποτελεσματικότητα, προκειμένου να υπάρχουν ανθρώπινες συνθήκες στα hotspots.

Όσον αφορά την αξιολόγηση, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι το ΔΝΤ εμμένει σε μέτρα που δεν είχαν συμφωνηθεί το καλοκαίρι και δημιουργεί πρόβλημα. Περιμένουμε να έρθουν οι θεσμοί πίσω στην Ελλάδα, προκειμένου να κλείσουμε και τα θέματα με το ασφαλιστικό και το φορολογικό, συμπλήρωσε η κ. Παπαδοπούλου. Παράλληλα, σχετικά με το ασφαλιστικό είπε ότι γέλαγε ο κόσμος με τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα, το οποίο η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λύσει. Ταυτόχρονα, συνέχισε η κ. Παπαδοπούλου, η κυβέρνηση ακούει τα προβλήματα των ανθρώπων και για αυτό ξεκίνησε διάλογο με τους αγρότες, οι οποίοι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους προστατεύονται από το νόμο. Εκτός των άλλων, η Μ. Παπαδοπούλου διαβεβαίωσε ότι οι συντάξεις μέχρι 1.200 ευρώ δεν πρόκειται να πειραχτούν.

Τέλος, σχετικά με το ρόλο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην κυβέρνηση και στο κατά πόσο βάζουν φρένο σε επικίνδυνες ιδεοληψίες της Αριστεράς, η Μανταλένα Παπαδοπούλου επεσήμανε πως τόσο στο νόμο για την ιθαγένεια όσο και στο νόμο για το σύμφωνο συμβίωσης, οι ΑΝΕΛ διαφώνησαν αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο από να τα καταψηφίσουν, καθώς διαφορετικά θα απειλούταν η πολιτική σταθερότητα, εγγυητές της οποίας είναι οι ΑΝΕΛ.