Κυρ. Μητσοτάκης: Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει αρχίσει

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προσωπικά εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, θέτοντας ως πρώτο καθήκον της Ν.Δ. να πρωτοστατήσει «στο μεγάλο κίνημα ώστε να φύγει η πιο ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από αυτόν τον τόπο».

Από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, έκανε για άλλη μια φορά λόγο για μια παρέα που έγινε κυβέρνηση με αντιμνημονιακές κορώνες και ψέματα, ενώ υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας «δεν έχει καμία αναστολή να παίξει το μέλλον της χώρας στα ζάρια», χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ανίκανο.

Ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε μάλιστα ότι «η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση που καθήλωσε τη χώρα στο χθες έχει αρχίσει».

«Το ποτάμι δεν γυρίζει πια πίσω», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και διερωτήθηκε «πόση ζημιά θα κάνει ακόμη στον τόπο ο κ. Τσίπρας πριν οι πολίτες του δείξουν και με την ψήφο της το δρόμο της εξόδου».

Σε ό,τι αφορά το κόμμα του, είπε πως ιστορική του αποστολή έιναι η ανόρθωση της Ελλάδας.

Όλοι οι Ελληνες μπορουμε να τα καταφέρουμε, σημείωσε, προσθέτοντας ότι για να γίνει αυτό αναγκαία συνθήκη είναι «η απαλλαγή από την πιο ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση που πέρασε ποτ».

«Είμαστε όλοι μία ομάδα για το καλό της παράταξης,  όλοι μας κρινόμαστε και αξιολογούμαστε καθημερινά» πρόσθεσε, ενώ σημείσωε πως ο νέος Γραμματέας της ΠΕ της Ν.Δ. θα πρέπει να έχει έναν πολύ δημιουργικό και συντονιστικό ρόλο.

Ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε προς τους πολίτες κάλεσμα συμπόρευσης με τη Ν.Δ. για «να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά», ενώ υπογράμμισε την ανάγκη συγκρότησης ενός ρεαλιστικού εθνικού σχεδίου για την έξοδο από την κρίση.

«Συνεχίζουμε τον δρόμο της δημιουργικής ανανέωσης, διατρανώνουμε την ενότητα της παράταξής μας», είπε, προσθέτοντας ότι «αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Ν.Δ. ανοίγεται στην κοινωνία και δεν περιχαρακώνεται σε παραδοσιακούς κομματικούς μηχανισμούς».