Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Αλ. Τσίπρας επέλεξε να γίνει μαριονέτα των δανειστών

ΦΩΤΟ: FOSPHOTOS/PANAYIOTIS TZAMAROS

ΦΩΤΟ: FOSPHOTOS/PANAYIOTIS TZAMAROS

Ο πρωθυπουργός επέλεξε να γίνει η μαριονέτα των δανειστών και ο επιτετραμμένος τους εν Ελλάδι, δήλωσε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά.

Εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης αλλλά και προσωπικά εναντίον του Αλ. Τσίπρα, είπε πως είναι ο συνταγματάρχης του πραξικοπήματος κατά του ελληνικού λαού και πρόσθεσε.

«Είμαι βαθύτατα απογοητευμένη για τον πρώην φίλο και πολιτικό μου σύντροφο. Εξαπάτησε τους πολίτες πολλές φορές μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια και υφάρπαξε την ψήφο του. Ο λαός εξαπατήθηκε και αυτό είναι κατάδηλο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το μνημόνιο πέρασε από τη Βουλή παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, ούτε ότι οι εκλογές προκηρύχθηκαν όταν ακόμη ο κόσμος έκανε τις καλοκαιρινές του διακοπές. Οι άνθρωποι που πήγαν και ψήφισαν “όχι” στο δημοψήφισμα, όταν είδαν αυτό το “όχι” να γίνεται “ναι”, διαλύθηκαν και έκαναν μήνες να συνέλθουν. Κάποιοι μάλιστα δεν έχουν συνέλθει ακόμη».

Παράλληλα, η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι στήνει τη δική του νέα διαπλοκή. «Η μάχη κατά της διαπλοκής δεν είναι μάχη μαφιών, αλλά σημαίνει ότι συγκρούεσαι συνολικά κατά της διαπλοκής, όχι συγκρούεσαι με ένα κομμάτι και τα βρίσκει με ένα άλλο κομμάτι της διαπλοκής όπως γίνεται σήμερα» ανέφερε συγκεκριμένα.