Σάββας Αναστασιάδης: Είστε μια Βαβυλωνία

savvas-anastasiadis

Στην Ολομέλεια της  Βουλής μίλησε χθες (27-7-2016)  ο Βουλευτής ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ , ως εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για την τροποποίηση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

« Συμμετείχαμε στην συζήτηση για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου κριτικά αλλά δημιουργικά, όπως αρμόζει στην σοβαρότητα και στην υπευθυνότητα του κόμματός  μας. Με θέσει και προτάσεις» είπε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής.

«Η πάταξη του λαθρεμπορίου δεν αντιμετωπίζεται με βαρύγδουπες υποσχέσεις, θεωρητικές μελέτες και ψεύτικες εξαγγελίες που τις κάνατε προεκλογική σας σημαία αλλά με βούληση και τολμηρές πρωτοβουλίες» ,συνέχισε.
« Η κυβέρνηση με τον τρόπο που νομοθετεί  διεκδικεί τον τίτλο του γκαφατζή, όταν πανικόβλητη τρέχει να διορθώσει το ένα λάθος με άλλο και το ράβε ξήλωνε και οι υπαναχωρήσεις της δεν έχουν τέλος.
Είστε μια Βαβυλωνία που η ικανότητα σας, η ευαισθησία σας και η αντίληψης σας για την δικαιοσύνη εξαντλείται μόνο στην θεωρία, γιατί στην πράξη κάνετε τα ακριβώς  αντίθετα» κατέληξε ο κ. Αναστασιάδης.