Δημήτρης Κουκούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το θέατρο του παραλόγου

koukoutsis

Ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής μίλησε για την πολιτική επικαιρότητα στο radio1d.gr και τον Ανδρέα Σταματόπουλο.

Σχετικά με τον τουρισμό ο κ. Κουκούτσης είπε ότι οι περισσότεροι τουρίστες είναι ξένοι καθώς οι Έλληνες δυσκολεύονται να πάνε διακοπές. Επίσης, τόνισε πως ενώ οι τουρίστες γενικά αυξάνονται τα έσοδα μειώνονται. Παράλληλα, επεσήμανε ότι πολλοί εφοπλιστές έχουν καταφέρει να μην δημιουργηθούν αεροδρόμια σε αρκετά νησιά γιατί θίγονται τα δικά τους συμφέροντα.

Όσον αφορά τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Κουκούτσης χαρακτήρισε τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια ως μέσα παραπληροφόρησης που αρνούνται να φιλοξενήσουν στελέχη της Χρυσής Αυγής. Παρόλα αυτά είπε πως αν οποιοδήποτε κανάλι πληρώνει τους φόρους του, τους μισθούς και τις εισφορές θα πρέπει να του δίνεται άδεια και να μην περιορίζονται στις τέσσερις άδειες. Όποιο κανάλι μπορεί να επιβιώσει, πρέπει να λειτουργεί και να προσφέρει θέσεις εργασίας.

Σχετικά με την κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – κυβέρνησης για τις καταλήψεις, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε πως πρόκειται για ένα θέατρο του παραλόγου και αποδεικνύεται περίτρανα πως στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν ακραία στοιχεία που υποστηρίζουν ένοπλη πάλη και δεν θέλουν τον κοινοβουλευτισμό. Οι αναρχικοί – καταληψίες πράττουν ανομίες που είναι πολύ σοβαρές και συνήθως τη γλιτώνουν. Τα εμφύλια πάθη και οι πληγές πρέπει να κλείσουν, αλλά δυστυχώς η πλευρά της Αριστεράς και ιδιαίτερα το ΚΚΕ δεν αφήνουν να γιατρευτούν τα τραύματα του εμφυλίου, συμπλήρωσε ο κ. Κουκούτσης. Μέγιστος κριτής όλων μας είναι η ιστορία και οι γενιές που μέλλονται να έρθουν είπε ο κ. Κουκούτσης.

Ο κ. Κουκούτσης αναφέρθηκε στο μείζον πρόβλημα της ανεργίας, λέγοντας πως πλέον ακόμα και να βρει κάποιος δουλειά υπάρχει μεγάλη εκμετάλλευση και οι μισθοί είναι απαράδεκτοι για αυτό το λόγο φεύγουν οι περισσότεροι νέοι στο εξωτερικό. Οι νέοι πρόκειται να ρίξουν ισχυρή φάπα στο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και στις νεαρές ηλικίες η Χρυσή Αυγή έχει μεγάλη δυναμική, πρόσθεσε ο βουλευτής.

Τέλος, ο κ. Κουκούτσης είπε ότι θα πιέσει μέσω του κοινοβουλευτικού έργου, το υπουργείο να φέρει άμεσα προς ψήφιση το νομοσχέδιο σχετικά με την παροχή δωρεάν νομικής βοήθειας που έχουν ανάγκη πολλοί πολίτες, αλλά δυστυχώς η κοινοβουλευτική διαδικασία είναι έτσι δομημένη που στην ουσία δένει τα χέρια του κάθε βουλευτή και επιτρέπει στον εκάστοτε υπουργό να κάνει ό,το θέλει.