Χριστούγεννα στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Με αισιοδοξία παρά τις δυσκολίες των καιρών και με ένα πλούσιο και ποιοτικό πρόγραμμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που ανοίγουν την αυλαία τους με την καθιερωμένη αφή των χριστουγεννιάτικων δένδρων και στις έξι δημοτικές κοινότητες, υποδέχεται ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη τα φετινά Χριστούγεννα.

«Με ποιοτικές εκδηλώσεις που βασίζονται κυρίως στο μεράκι και στην εθελοντική προσφορά των τοπικών μας συλλόγων και των συμπολιτών μας γιορτάζουμε και φέτος τη γέννηση του Χριστού μας, μαζί με τους δημότες μας. Στην οικονομική κρίση και στα κοινωνικά προβλήματα που προκαλεί στην ζωή και την καθημερινότητα μας, απαντάμε με μεράκι και αισιοδοξία. Η άφιξη του Θεανθρώπου ενισχύει την πίστη μας, μας δίνει ελπίδα και κουράγιο να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να βγούμε νικητές. Ας κρατήσουμε το μήνυμα της μεγάλης Χριστιανικής Γιορτής στην καρδιά μας και ας κάνουμε ότι μπορούμε για να ανθίσει και φέτος το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών μας», τονίζει σε μήνυμα του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Η εκκίνηση των εκδηλώσεων δίνεται με την αφή των χριστουγεννιάτικών δένδρων του δήμου την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα, στην Εξοχή (παιδική χαρά Εξοχής) και στη συνέχεια στις 8.00 το βράδυ στην Πυλαία (πρώην δημαρχείο) υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους των φιλαρμονικών και των χορωδιών του δήμου.
Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά: http://www.pilea-hortiatis.gr/web/guest/opengov/press?p_p_id=bs_documents&p_p_action=1&p_p_state=exclusive&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_pos=1&p_p_col_count=2&_bs_documents_struts_action=%2Fext%2Fdocuments%2Fget_file&_bs_documents_mainid=21373&_bs_documents_loadaction=view&_bs_documents_redirect=%2Fweb%2Fguest%2Fopengov%2Fpress%2Farchive%2F21372