Συνελήφθησαν (2) αλλοδαποί για υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοαπών μετά από σύντομη καταδίωξη

kopela-astinomikos

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης  Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες (23-02-2017), δύο άτομα, που ενέχονται σε υπόθεση παράνομης μεταφορά αλλοδαπών.

 

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 30 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της «Παράνομης μεταφοράς -προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας εκ κερδοσκοπίας πραττόμενης».

 

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 23-02-2017, στο κέντρο της πόλης, διαπιστώθηκε από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, ότι οι συλληφθέντες, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε περιοχή του κέντρου της πόλης, προκειμένου να επιβιβάσουν (6) αλλοδαπούς, που ανέμεναν στο σημείο.

 

Στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, πλην όμως ακινητοποιήθηκε, μετά από μικρής διάρκειας καταδίωξη, στη Νέα Δυτική έξοδο Θεσσαλονίκης.

 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι έξι (6) αλλοδαποί (εκ των οποίων τρεις (3) ανήλικοι) θα μεταφέρονταν στην ελληνοσκοπιανή μεθόριο και εν συνεχεία σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.