Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η σύμβαση εμπιστευτικότητας των Χριστοφοράκου-Γεωργίου με τη SIEMENS

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 16 Μαρ 2017 - 17:42

Τελευταία Ενημέρωση: 11:43

siemensss-thumb-large

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η σύμβαση εμπιστευτικότητας των Χριστοφοράκου-Γεωργίου με τη SIEMENS-Συγκλονιστικές αποκαλύψεις με φωτογραφίες και ντοκουμέντα για το εθνικό μας σκάνδαλο, από τη ΒΕΡΓΙΝΑ TV.

Στη συμφωνία που «χάρισε» 2 δις ευρώ στην αμαρτωλή  SIEMENS, στο ρόλο του τότε υπουργού Ευάγγελου Βενιζέλου αλλά και στις ευθύνες του πρώην υπουργού οικονομικών και νυν διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, εστίασε η εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» με τον Στέργιο Καλόγηρο και την Άννα Τσίμου, προχωρώντας σε σειρά αποκαλύψεων με έγγραφα, φωτογραφίες και ονόματα.

«Από αυτή τη δίκη λείπουν ακόμη πολλοί» σχολίασε ο καλεσμένος της εκπομπής Παναγιώτης Αποστόλου, πρώην επικεφαλής προμηθευτών λογιστηρίου της SIEMENS, δείχνοντας φωτογραφίες-ντοκουμέντα του Θόδωρου Τσουκάτου με τον κ. Λάμπρου, ενώ ανέλυσε τους ρόλους των στελεχών της εταιρίας παρουσιάζοντας φωτογραφίες των Γεωργίου, Χριστοφοράκου, Καραβέλα και Σέκερη που πρώτη φορά παρουσιάζονταν στην ελληνική τηλεόραση.

Μοναδική αποκάλυψη και η δημοσιοποίηση για πρώτη φορά, της σύμβασης εμπιστευτικότητας που υπεγράφη μεταξύ των κυρίων Χριστοφοράκου και Γεωργίου με τη SIEMENS

Στο στούντιο και ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας

Δείτε το απόσπασμα