Συναντήσεις Δ. Μάρδα με φορείς της Θεσσαλονίκης

mardas

Στο πλαίσιο της συνέχισης των επαφών του με φορείς της πόλης ο βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Μάρδας, επισκέφθηκε κατά το τριήμερο που πέρασε, το νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Συζήτησε  με μέλη του ΔΣ  του νοσοκομείου προτάσεις με σκοπό τον περιορισμό της λίστας αναμονής στα χειρουργεία κ.λ.π, όπως και διάφορες σκέψεις με σκοπό τη μείωση του κόστους λειτουργίας του νοσοκομείου.

Ο κ. Μάρδας συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ .Π. Παπαδόπουλο και συμφώνησαν στην οργάνωση κλαδικών συναντήσεων στο Επιμελητήριο με σκοπό την αποτύπωση και την καταγραφή τρόπων επίλυσης κλαδικών αιτημάτων και προβλημάτων. Ο κ. Μάρδας, ως πανεπιστημιακός, το 2007 είχε προβεί σε αναλυτική καταγραφή των τότε προβλημάτων διαφόρων παραγωγικών κλάδων, συντάσσοντας έκθεση, η οποία προσφέρει σήμερα ενδιαφέροντα συγκριτικά στοιχεία.  Ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου και ο κ. Μάρδας παρέστησαν την Κυριακή σε ημερίδα που οργάνωσε το Σωματείο Κομμωτών της Δυτικής Θεσσαλονίκης, και συζήτησαν  με τους συμμετέχοντες μερικότερα προβλήματα του κλάδου.

Τέλος πραγματοποιήθηκε η δεύτερη προγραμματισμένη συνάντηση με τους αγρότες της Επανωμής, στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού της περιοχής και συνεχίσθηκαν οι συζητήσεις με σκοπό την ενημέρωση του βουλευτή για τα ειδικότερα προβλήματα της περιοχής και διαφόρων κλάδων αγροτικής παραγωγής. Επίσης, κατατέθηκαν λύσεις εκ μέρους των αγροτών προς επεξεργασία, για συγκεκριμένα θέματα, όπως λόγου χάρη για τον ΕΛΓΑ κ.ά.

Στο περιθώριο των συναντήσεων του, ο κ. Μάρδας επισκέφθηκε τα γραφεία της «Ευξείνου Λέσχης της Θεσσαλονίκης» και της «Παναγίας Σουμελά».