Μονοπάτια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

monopatia

Εξοικείωση με την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα επιδιώκει η Skywalker.gr, μέσα από νέα σειρά «Μονοπατιών» που ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2016 και φιλοξενούν εικοσιπέντε εκπαιδευόμενους ανά κύκλο εκπαίδευσης.

To skywalker.gr διοργανώνει το 9ο Μονοπάτι Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας το οποίο θα διεξαχθεί στις 24 έως 28 Απριλίου 2017 από 10:00 έως 16:00.

Στόχος του προγράμματος είναι η γνωριμία των συμμετεχόντων με την Κοινωνική Οικονομία και η παροχή αρχικής εκπαίδευσης στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα. Οι συμμετέχοντες θα εξετάσουν και τη συμβατότητά τους με τις ανάγκες και τις δυνατότητες που αφορούν στο «Κοινωνικώς Επιχειρείν». Μέσα από εκπαίδευση και βιωματικά εργαστήρια, θα προσεγγίσουν τις βασικές αρχές και αξίες της κοινωνικής οικονομίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, θα γνωρίσουν το ελληνικό και διεθνές οικοσύστημα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και θα κατανοήσουν τις μεθόδους, τα εργαλεία, το νομικό, το φορολογικό και το χρηματοδοτικό πλαίσιο στην παραγωγή και διάθεση κοινωνικών αγαθών και υπηρεσιών μέσα από συλλογική κοινωνική δράση.

Η συμμετοχή στα Μονοπάτια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας είναι χωρίς χρέωση.

Λόγω της δομής του προγράμματος, προϋπόθεση για την ένταξη στο 9ο Μονοπάτι είναι η παρακολούθηση ολόκληρου του σεμιναρίου και όχι τμήματος αυτού.

Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει η Career Design.

Οι καταξιωμένοι εισηγητές των Μονοπατιών συμμετέχουν εθελοντικά και ο χώρος διεξαγωγής είναι ευγενική χορηγία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ».

Για περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.footstep.gr από τις 10 έως τις 20 Απριλίου ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 97 30 280 με την κα Έλενα Κένταρχου.
Τόπος διεξαγωγής: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ»

Διεύθυνση: Αισχύλου 5-7, Περιστέρι, Χάρτης