Άδωνις: Εάν ήταν στο χέρι του Αλ. Τσίπρα, δεν θα ξαναγίνονταν εκλογές

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Εάν ήταν στο χέρι του Αλέξη Τσίπρα, δεν θα είχαμε ποτέ ξανά εκλογές στην Ελλάδα, τονίζει, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Υποστηρίζει δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία», γι΄ αυτό και, όπως συμπληρώνει, ο ίδιος δεν ήταν ποτέ υποστηρικτής της θεωρίας της «αριστερής παρένθεσης».

Ο κ. Γεωργιάδης εκφράζει βεβαιότητα ότι η αξιολόγηση θα κλείσει καθώς, όπως ισχυρίζεται, «ο κ. Τσίπρας θέλει πάρα πολύ να μείνει πρωθυπουργός και οι βουλευτές του να μείνουν βουλευτές».

Δηλώνει εξάλλου «ευτυχής» για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής στη Βουλή για τον χώρο της Υγείας καθώς, όπως υποστηρίζει, θα αναδειχθεί το έργο του ως υπουργού Υγείας ο οποίος μείωσε τη φαρμακευτική δαπάνη και προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις.

Ερωτηθείς γιατί η Ν.Δ. μιλά για 4ο μνημόνιο, την ώρα που και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας διαβεβαιώνει ότι «δεν θα υπάρξει άλλο πρόγραμμα», ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά ότι «δεν σημαίνει ότι όταν λέει κάτι ο κ. Σόιμπλε, είναι κατ’ ανάγκη σωστό».