Χρήστος Χατζησάββας: Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε 4ο Μνημόνιο

xatzisavvas

Ο βουλευτής Κιλκίς της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χατζησάββας μίλησε στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” σχολιάζοντας τη συμφωνία για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης.

Ο κ. Χατζησάββας έκανε λόγω για νέο σκληρό μνημόνιo με το οποίο θα δημιουργηθούν χρέη σε όλους τους Έλληνες ακόμα και σε αυτούς τους λίγους που δεν έχουν οφειλές. Υπάρχει σχέδιο για να αρπάξουν τις περιουσίες, τον ορυκτό πλούτο ακόμα και τη γη των Ελλήνων, τόνισε ο βουλευτής της Χ.Α.

Παράλληλα, ο κ. Χατζησάββας σημείωσε πως τα μνημόνια τα γράφουν επίτηδες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πετύχουν ποτέ και να είμαστε πάντα υποτελείς. Επίσης, ο βουλευτής του Κιλκίς είπε πως υπάρχει απώλεια εθνικής κυριαρχίας και οι ΜΚΟ έχουν αντικαταστήσει το κράτος και δρουν ανεξέλεγκτα. Ειδικότερα, ο κ. Χατζησάββας υπογράμμισε πως οι λαθρομετανάστες έχουν πολλές παροχές σε αντίθεση με τους Έλληνες που καθημερινά φτωχοποιούνται και αναγκάζονται να μεταναστεύουν.

Όσον αφορά τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών ο Χ. Χατζησάββας τον χαρακτήρισε κόσκινο αποστράγγισης της οικονομίας.

Σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη, ο βουλευτής είπε πως σαν σκεπτικό είναι σωστό να μην πληρώνει ο επιχειρηματίας τα χρέη που δημιούργησαν άλλοι, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το έφεραν ως τροπολογία είναι προκλητικός και λάθος.

Τέλος, ο κ. Χατζησάββας είπε ότι στην κοινωνία καταγράφεται μια δυναμική αποδοχή των θέσεων της Χ.Α., ενώ η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι ένα συνοθύλευμα πολιτικών που ευθύνεται για την χρεοκοπία της χώρας.