Τράπεζα Πειραιώς: Ακίνητα και σπίτια σε ηλεκτρονική δημοπρασία από 20.000 ευρώ

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 06 Ιούν 2017 - 19:47

Τελευταία Ενημέρωση: 11:49

peiraiws

Στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει η Τράπεζα Πειραιώς «properties4sale.gr» προσφέρονται προς πώληση μια ευρεία γκάμα από ακίνητα. Τα ακίνητα πωλούνται μέσω διαδικασίας online δημοπρασίας, όπως περιγράφεται στο «Πώς Αγοράζετε»
Αντωνόπουλος Γιώργος
Όλα τα ακίνητα αποτελούν ιδιοκτησία της Τράπεζας Πειραιώς και έχουν ελεγχθεί από τον Τομέα Ακίνητης Περιουσίας της Τράπεζας προκειμένου η αγορά σας να ολοκληρωθεί γρήγορα και ομαλά.
Πώς αγοράζετε
Στο properties4sale.gr μπορείτε να αποκτήσετε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους μέσω μιας ανοιχτής και διαφανούς διαδικασίας online δημοπρασιών, με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης και τη σιγουριά που σας προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς.

Αναζήτηση ακινήτου

Εντοπίστε το ακίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, κατεβάστε και μελετήστε το Πληροφοριακό Υλικό που παρέχεται στη σελίδα του στο properties4sale.gr.

Τα ακίνητα πωλούνται στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται και οποιαδήποτε έξοδα αποπεράτωσης, επισκευής, ανακαίνισης κ.α. που τυχόν απαιτούνται, θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

Εγγραφή και Επίσκεψη ακινήτου.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στη δημοπρασία, πραγματοποιήστε πρώτα την εγγραφή σας.

To properties4sale.gr προσκαλεί επίσης μεσιτικά γραφεία να συνεργαστούν για την συμμετοχή ενδιαφερόμενων πελατών τους στην διαδικασία πώλησης. Εάν εξουσιοδοτήσετε τον μεσίτη σας να ξεκινήσει την εγγραφή σας θα σας αποστείλουμε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που του δηλώσατε για να την ολοκληρώσετε. Η εγγραφή σας μέσω μεσίτη δεν επηρεάζει τις πιθανότητες σας να κερδίσετε στην δημοπρασία ούτε το τίμημα αγοράς που θα πληρώσετε στην Τράπεζα Πειραιώς.

Έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν κατά τη διάρκεια του «open day». Για να πληροφορηθείτε την ημερομηνία και ώρα του open day, πατήστε «Επίσκεψη ακινήτου» στη σελίδα του ακινήτου.

Αίτημα χρηματοδότησης φυσικού προσώπου

Εφόσον επιθυμείτε να λάβετε δάνειο για την αγορά ακινήτου μέσω του properties4sale.gr, η Τράπεζα Πειραιώς σας προσφέρει τη δυνατότητα χρηματοδότησής σας έως του ποσού του 70% του τιμήματος αγοράς ή της τιμής Άμεσης Αγοράς (όποια εκ των δύο τιμών είναι χαμηλότερη) και προνομιακό επιτόκιο με βάση το Euribor 1m πλέον περιθωρίου 3,00% και εισφοράς του Ν.128/75, σήμερα 0,12% για κατοικίες ή 0,60% για επαγγελματικά ακίνητα.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση δανείου σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ ή στην «Δυνατότητες χρηματοδότησης» στη σελίδα του ακινήτου που σας ενδιαφέρει.

Η απάντηση στο αίτημά σας παρέχεται από την Τράπεζα εντός 3 εργάσιμων ημερών, παρόλα αυτά σας συνιστούμε να πραγματοποιήσετε το αίτημά σας τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την έναρξη της δημοπρασίας.

Για χρηματοδότηση νομικών προσώπων επισκεφθείτε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Υποβολή προσφοράς

Έχετε τη δυνατότητα να προβείτε σε αγορά του ακινήτου που σας ενδιαφέρει πριν από την έναρξη της δημοπρασίας στην τιμή Αμεσης Αγοράς που εμφανίζεται στη σελίδα του, πατώντας το κουμπί «Αγοράστε Τώρα». Σε αυτή την περίπτωση θα σας καλέσει εκπρόσωπος του properties4sale.gr για να σας ζητήσει να υπογράψετε το Ιδιωτικό Συμφωνητικό, σχέδιο του οποίου είναι αναρτημένο στη σελίδα του ακινήτου, και να καταβάλετε την προκαταβολή. Μόνο τότε το ακίνητο θα αφαιρεθεί από τη λίστα των ακινήτων προς δημοπρασία και θα εμφανίζεται με την ένδειξη «Υπό Πώληση».