2ο Μονοπάτι Αποτελεσματικότητας

monopatia

Το 2ο Μονοπάτι Αποτελεσματικότητας πραγματοποιείται από το Skywalker.gr τον Ιούλιο του 2017, εντάσσοντας το αντικείμενο στη δέσμη των 8 νέων θεμάτων Μονοπατιών που θα υλοποιηθούν το πρώτο εξάμηνο του 2017.

Η δράση αφορά στην παροχή βιωματικής προσέγγισης στην ανάπτυξη της αποτελεσματικότητας και απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους να κάνουν τα πράγματα να συμβούν, παίζοντας σαν παιδιά.

Σε τριάντα ώρες, από τις 3 έως τις 7 Ιουλίου 2017, είκοσι τέσσερις εκπαιδευόμενοι θα ενισχύσουν δεξιότητες που αφορούν στην παραγωγικότητα, στην αποδοτικότητα και στη λήψη αποφάσεων, βελτιώνοντας έτσι συνολικά την αποτελεσματικότητά τους.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δεν θα περιλαμβάνει καμιά θεωρητική ενότητα. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι χωρίς χρέωση και δεν χρειάζεται κανένα μορφωτικό ή γνωστικό υπόβαθρο για την παρακολούθησή του. Απευθύνεται σε ενήλικες που μιλούν την ελληνική ή την αγγλική γλώσσα και αναλαμβάνουν τη δέσμευση της πλήρους παρακολούθησης του συνόλου του προγράμματος.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 ως τις 16:00 με ενδεχόμενο καθημερινής καθυστέρησης στη λήξη κατά μια ώρα, ανάλογα με την εξέλιξή του.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα: www.footstep.gr ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 9730280 με την κα Ιωάννα Μίχου. Όλες οι συμμετοχές θα επιβεβαιωθούν τηλεφωνικά, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τόπος διεξαγωγής: Σταθοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα, Ελλήνων Αξιωματικών 41