ΣΦΟΔΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

lazaridis

Ο βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γιώργος Λαζαρίδης δεν άφησε ασχολίαστη την κριτική την οποία κατέθεσε η Ν.Δ., μέσα στα πλαίσια της στείρας αντιπολίτευσης την οποία ασκεί, κατά την εξέταση του σχεδίου νόμου για το Δομημένο Περιβάλλον.

Η αφορμή δόθηκε από δημοσιεύματα περί κινδύνου αποχώρησης της κατασκευαστικής εταιρείας Blackrock, τα οποία χρησιμοποίησε ως βάση των επιχειρημάτων του, ο βουλευτής της ΝΔ, στην προσπάθειά του να πλήξει επικοινωνιακά την κυβέρνηση, με τον Γιώργο Λαζαρίδη να απαντά: “…Τώρα δείχνουν ενδιαφέρον για τους ξένους επενδυτές και ορθώς δείχνουν, όταν είχαν την διακυβέρνηση, όμως, ΝΔ & ΠΑΣΟΚ έπληξαν βάναυσα τον κατασκευαστικό κλάδο, λέγοντας ότι αναγκάζονταν να στραφούν σε τομείς παραγωγικούς, καθώς ούτε οι κατασκευές είναι παραγωγικές, ούτε το εμπόριο, αν δεν είναι αυτό υποκριτικό, τότε τι είναι; ”.

Η έντονη διαμάχη συνεχίστηκε όταν ο βουλευτής της ΝΔ τοποθετήθηκε και αμφισβήτησε το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την Δυτική Μακεδονία, με τον κύριο Λαζαρίδη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να δηλώνει:”..Ξέρετε το ενδιαφέρον της ΝΔ, μεγιστοποιείται όταν επιζητά τη δημιουργία εντυπώσεων. Όταν πρόκειται να ασχοληθεί με την ουσιαστική ελάφρυνση των προβλημάτων των πολιτών απουσιάζει και θα εξηγήσω τι εννοώ. Έχω την απόφαση από την λαϊκή συνέλευση που έγινε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας. Σε αυτή την συνέλευση, στα πρακτικά αναφέρει ποιοι ήταν παρόντες, ήταν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Περιφερειάρχης, ο Αντιπεριφερειάρχης, δήμαρχοι κλπ, απούσα η ΝΔ. Αφού ενδιαφέρεται τόσο πολύ γιατί δεν έδωσε το παρόν εκεί, να καταθέσει και τις απόψεις της;

Εμείς με τους συναδέλφους από το ΣΥΡΙΖΑ, συνυπογράφουμε και πρόκειται να καταθέσουμε και μια τροπολογία με βάση τις αποφάσεις αυτές της λαϊκής συνέλευσης. Επομένως, κάποια στιγμή πρέπει να λάβει τέλος αυτή η υποκριτική συμπεριφορά των συναδέλφων της Ν.Δ..
Άν ήθελε κανείς να χαρακτηρίσει τη συμπεριφορά της Ν.Δ., της στείρας αντιπολίτευσης, θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει σαν μια αέναη επαναλαμβανόμενη κίνηση πολιτικού αυτισμού, που πηγαίνει από ήττα σε ήττα διαρκώς”.
Ακολουθεί σχετικό video: