ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ LIVE WITHOUT BULLYING: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

bullying

Η νέα εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Live Without Bullying κατά του εκφοβισμού ξεκινά με κεντρικό μήνυμα: Υπάρχουν λύσεις αρκεί να μιλήσεις!

Κύριοι Πρεσβευτές της καμπάνιας είναι το boy band The Players ενώ το Live Without Bullying στηρίζουν επίσης ενεργά, ως Social Media Ambassadors, οι Two Girls one Map και The Fmartini.

Στόχος είναι η διάδοση ενός θετικού μηνύματος στα παιδιά και στους εφήβους, ότι υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπίσουν τον εκφοβισμό, αρκεί να επικοινωνήσουν με άτομα που εμπιστεύονται και μπορούν να βοηθήσουν.

Η εκστρατεία θα πλαισιωθεί από βίντεο και αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα που θα ενημερώνουν για τους πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης του εκφοβισμού ενώ θα δημιουργηθεί και τηλεοπτικό σποτ με τη συμμετοχή όλων των Πρεσβευτών.

To πρώτο βίντεο με τους The Players είναι ήδη στον αέρα, διαδίδοντας το μήνυμα κατά του εκφοβισμού:

 

Τέλος, στις 27 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας Καλαθοσφαίρισης στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή του Συλλόγου Βετεράνων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών και την πρωταθλήτρια ομάδα καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.

Από 2 Νοεμβρίου έως και 3 Δεκεμβρίου, μοιραζόμαστε το μήνυμα:

Μην το βάζεις κάτω! Be Positive!

Υπάρχουν λύσεις αρκεί να μιλήσεις!

#livewithoutbullying

 

Την εκστρατεία στηρίζουν τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ, η ORBITA και o Espresso DIMELLO.