Αναστολή λειτουργίας Δημοτικού Κολυμβητηρίου Δράμας

Ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λ. Κονιόρδου κατέθεσε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σχετικά με τα κατασκευαστικά προβλήματα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Δράμας και την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του.

«Το συγκεκριμένο κολυμβητήριο είναι ο μοναδικός αθλητικός χώρος, στον οποίο προπονούνται καθημερινά εκατοντάδες αθλητές της κολύμβησης. Στον ίδιο χώρο προπονείται και ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη ‘δεξαμενή’ επίλεκτων αθλητών κολύμβησης σε ολόκληρη τη χώρα για την Προ-εθνική Ομάδα» τόνισε η Χαρά Κεφαλίδου.

Στη συνέχεια απευθυνόμενη στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη, μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη, πρότεινε: «Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε άμεσα την πόλη μας και σας ρωτάμε, εκφράζοντας και την αγωνία της τοπικής κοινωνίας, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί καμία λύση στα προβλήματα των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, ώστε παιδιά και ενήλικες να έχουν τη δυνατότητα για ασφαλή και αξιοπρεπή άθληση».

Τέλος στην ερώτησή της η Χαρά Κεφαλίδου ερωτά την Υπουργό σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προχωρήσει το αρμόδιο Υπουργείο, ώστε να συνδράμει την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην εκπόνηση των απαραίτητων μελετών και κατασκευαστικών εργασιών για να καταστεί και πάλι ασφαλές το Κολυμβητήριο της Δράμας καθώς και ποιος είναι ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νομού Δράμας.