Με επιτυχία διοργανώθηκε η εκδήλωση “Μνήμες ΠΑΣΟΚ”

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η εκδήλωση με θέμα «ΕΝΤΥΠΑ», 1η στον κύκλο «ΜΝΗΜΕΣ ΠΑΣΟΚ» την οποία διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Δημοκρατικών Μελετών (Ε.Ε.ΔΗ.Μ.). στο BARCODE7 στο Παγκράτι.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση της προεκλογικής καμπάνιας του ΠΑ.ΣΟ.Κ του 1981 από τον βασικό δημιουργό της Τάκη Καλαντίδη, με ταυτόχρονη παρουσίαση των αφισών της στις οθόνες της αίθουσας. Ακολούθησε η αναφορά στα έντυπα του Π.Α.Κ. από τον Γιώργο Παπαγιαννόπουλο. Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Νίκος Λαγκαδινός με μαρτυρίες από τις εκδόσεις του ΑΓΩΝΙΣΤΗ και της ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ, με τον  Δημήτρη Ευαγγελοδήμο να εισφέρει στο ίδιο θέμα τα δικά του ενθυμήματα.

Οι παρουσιάσεις οι οποίες συνοδεύονταν από φωτογραφίες των βασικών συντελεστών έκδοσης των εντύπων αυτών, συνεχίστηκαν και ολοκληρώθηκαν με τον Βασίλη Ασημακόπουλο μέλος της συντακτικής ομάδας του ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ και τον Λουκά Δημάκα του ΑΓΩΝΙΣΤΗ.

Στην ροή της εκδήλωσης την οποία ρύθμιζε ο Κώστας Καρμπέρης, η πολιτική οργάνωση ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ  έδωσε στην δημοσιότητα την ιστοσελίδα της στο www.elldim.gr με την διαρκή ροή των στοιχείων της στις οθόνες της αίθουσας.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν πολλές φίλες και φίλοι και ανάμεσά τους οι πρώην υπουργοί (αλφαβητικά) Παύλος Γερουλάνος, Κώστας Λαλιώτης, Παντελής Οικονόμου, Γιάννης Πανούσης και Τηλέμαχος Χυτήρης.

Θερμές ευχαριστίες στους Χρήστο Μπόνη και Παντελή Σαίτα για το φωτογραφικό ρεπορτάζ (πρόκειται να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.elldim.gr), τον κύριο Θόδωρο Παπατσαρούχα της DATAMAX για την κατασκευή και παρουσίαση της ιστοσελίδας αυτής και τον Ντίνο Παρηγόρη για την παρουσία του.