ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ «ΜΑΥΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ»

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» κατέγραψε άλλη μια νίκη απέναντι στο «ΜΑΥΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» που σχημάτισαν εναντίον του συγκεκριμένες συνδικαλιστικές οργανώσεις -προσκείμενες στο Π.Α.ΜΕ και τους λοιπούς φιλοσυστημικούς «συνοδοιπόρους»- προκειμένου να ανακόψουν τη υπερεκατονταετή δράση και τον Πανελλαδικό χαρακτήρα της οργάνωσής μας.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών ΑΠΕΡΡΙΨΕ και το 2ο κατά σειρά αίτημα χορήγησης Προσωρινής Διαταγής για τη μη συμμετοχή των 17 εκλεγμένων αντιπροσώπων μας στις επικείμενες εκλογικές διαδικασίες του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας.

Αυτό το «ΜΑΥΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ», επιχειρεί να «καταρτίσει» ένα «άλλο» Εκλογικό Μητρώο Αντιπροσώπων στο ΕΚΠ και να αλλοιώσει την πραγματική βούληση των εργαζομένων που ψήφισαν στις εκλογικές διαδικασίες των πρωτοβάθμιων σωματείων, διαπράττοντας συνεχείς αυτοδικίες, ασκώντας τρομοκρατία και καταθέτοντας δικαστικές προσφυγές (στην καταγγελλόμενη από τους ίδιους «Αστική Δικαιοσύνη»). Στόχος τους είναι να αποκλείσουν από τις εκλογές του Ε.Κ.Π, μεγάλα σωματεία που μετρούν πάνω από 124 χρόνια ζωής και δράσης στο συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας. Ότι δηλαδή δεν κατάφεραν να κάνουν στον «στίβο» των εκλογικών διαδικασιών, επιχειρούν (κατά την προσφιλή τακτική τους) να το πράξουν με την «υφαρπαγή» προσωρινών διαταγών ενόψει των εκλογών του ΕΚΠ, αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι στα τακτικά δικαστήρια τέτοιου είδους προσφυγές δεν έχουν καμία απολύτως τύχη. Και δεν έχουν καμία απολύτως τύχη, γιατί τέτοιου είδους πράξεις και ενέργειες κατεγράφησαν ιστορικά μόνο την περίοδο της ΕΠΑΡΑΤΗΣ και ΜΑΥΡΗΣ «ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ»…

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» θα συνεχίσει σταθερά και αταλάντευτα τη δράση του, υπερασπιζόμενος εργαζόμενους που εργάζονται σε ειδικότητες του τομέα συνδικαλιστικής κάλυψης της κλαδικής Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας. Ο Πανελλαδικός χαρακτήρας του Συλλόγου μας και η υπερεκατονταετής μας δράση, δεν ανακόπτονται ούτε με βία, ούτε με ραδιουργίες, ούτε με νομικά κατασκευάσματα.

Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου να συσπειρωθούν σε ενιαία δράση με την «ΕΝΩΣΗ» και να μην διστάζουν να χρησιμοποιούν την ειδική φόρμα καταγγελιών που υπάρχει στη σελίδα www.idiotikoi.gr.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις δεκάδες πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες οργανώσεις, αλλά και την τριτοβάθμια ΓΣΕΕ, που παραστάθηκαν με δικηγόρους στα δικαστήρια την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 και κατέθεσαν πρόσθετες παρεμβάσεις υπέρ του Συλλόγου μας, προκειμένου να μην περάσουν οι αντισυνδικαλιστικές επιδιώξεις του «ΜΑΥΡΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ». Η επίθεση που δεχθήκαμε στον πυρήνα της συνδικαλιστικής μας ύπαρξης, βρήκε ΕΝΩΜΕΝΟ το συνδικαλιστικό κίνημα και πετύχαμε μια πρώτη ΝΙΚΗ!