Ανοίκεια επίθεση του Στ. Παππά εναντίον δημοσιογράφων

Φανερά ενοχλημένος με τους δημοσιογράφους εμφανίστηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ 3 ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς. Ο κ. Παππάς έχασε την ψυχραιμία του όταν οι έγκριτοι δημοσιογράφοι Έλσα Ποιμενίδου και Χάρης Αρβανιτίδης τόλμησαν να ρωτήσουν τον κ. Παππά για την κατάσταση και τον αριθμό των λεωφορείων που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Παππάς οργισμένος, αντί να απαντήσει στο ερώτημα που απασχολεί όλους τους κατοίκους του νομού Θεσσαλονίκης, επιτέθηκε στους δημοσιογράφους με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και είπε “Δεν πρέπει να μιλάνε οι δημοσιογράφοι”.

Τo Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ αποδοκιμάζει την εριστική στάση που διατήρησε έναντι των δημοσιογράφων της ΕΡΤ3, Έλσας Ποιμενίδου και Χάρη Αρβανιτίδη, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στ. Παππάς. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜΘ έχει ως εξής:

“Η επιλογή του κυρίου Παππά να απαξιώνει την επάρκεια των συναδέλφων και να υποδεικνύει διαρκώς τον τρόπο με τον οποίον πρέπει να διαχειρίζονται τις ερωτήσεις τους, «επειδή αλλιώς θα πήξουμε από fake news», είναι ανοίκεια για πρόσωπα που διατηρούν δημόσιες θέσεις και φανερώνει μειωμένη αντοχή στον έλεγχο που οφείλουν να ασκούν οι δημοσιογράφοι στην εκάστοτε εξουσία”.