Καλαφάτης: Ζητάμε ασφαλή, γρήγορη, οικονομική μετακίνηση των Θεσσαλονικέων με τον ΟΑΣΘ

Καλύτερες υπηρεσίες για τους Θεσσαλονικείς, ζήτησε, από τον ΟΑΣΘ, κατά τη διάρκεια της  συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, με γραπτή δήλωσή του, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.

«Ζητάμε εξηγήσεις για την ταλαιπωρία που υφίστανται τους τελευταίους μήνες οι συμπολίτες μας. Δεν είμαστε ούτε δικαστές, ούτε ελεγκτές. Είμαστε, όμως, προασπιστές βασικών δικαιωμάτων των συμπολιτών μας, εδώ στη Θεσσαλονίκη. Δικαιωμάτων, όπως αυτό που αφορά την ασφαλή, γρήγορη και οικονομική μετακίνηση των συμπολιτών μας, με το μοναδικό μέσον μαζικής συγκοινωνίας που διαθέτει η πόλη» τόνισε.

Ο κ. Καλαφάτης, ο οποίος, σήμερα, συμμετείχε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος στις Βρυξέλλες, ως μέλος της επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λόγω των αυτοδιοικητικών του καθηκόντων, σε συζήτηση επί της πρότασης του Συμβουλίου και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την τροποποίηση της ευρωπαϊκής οδηγίας που αφορά στους κοινούς κανόνες για την εσωτερική αγορά Φυσικού Αερίου, επισήμανε ότι «το ζητούμενο είναι, κυρίως, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του Οργανισμού προς τους Θεσσαλονικείς» και συγκεκριμένα:

1. Να υπάρχουν συχνά δρομολόγια ώστε να μη στήνονται στην ουρά για μισή και μία ώρα οι συμπολίτες μας για να φθάσουν στον προορισμό τους –όπως συμβαίνει, παραδείγματος χάριν, στο δρομολόγιο από την Τούμπα προς το κέντρο, ή από τον Σταθμό προς την Τριανδρία. Αυτό δεν συνέβαινε παλαιότερα. Αυτό συμβαίνει τώρα.