ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: LUV ΠΑΡΤΥ (ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ)

Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου η φιλανθρωπική εκδήλωση LUV Party. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο δημοφιλές clubηλεκτρονικής μουσικής Trap Basement, στην περιοχή Βαλαωρίτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στόχος της εκδήλωσης συγκέντρωση χρημάτων για τον εθελοντικό οργανισμό Χαμόγελο του Παιδιού και συνδιοργανώθηκε από το Trap Basement και τον ίδιο τον οργανισμό. Η δωρεά έγινε μέσω της διάθεσης όλων των εσόδων της βραδιάς στα ταμεία του Χαμόγελου.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πολύωρο DJ set χορευτικής trap μουσικής, να διασκεδάσουν και, κυρίως, να εγκαινιάσουν το 2018 με μία μικρή αλλά ουσιαστική πράξη στήριξης σε έναν οργανισμό που, αν μη τι άλλο, έχει προσφέρει πολλά στην ελληνική κοινωνία. Από την ίδρυσή του το 1995 το Χαμόγελο του Παιδιού έχει στηρίξει περισσότερες από 1.200.000 οικογένειες ενώ η εικοσιτετράωρη τηλεφωνική του γραμμή δέχεται περίπου 250.000 κλήσεις ετησίως. Πρωταρχικό του μέλημα είναι η προστασία της σωματικής και ψυχικής υγείας όλων των παιδιών που χρήζουν αυτής

Στο τέλος της βραδιάς, ο στόχος των διοργανωτών είχε υπερκαλυφτεί. Ο αριθμός των ατόμων που πέρασαν από το club αλλά και το ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασαν κάθε προσδοκία τους και έθεσαν ψηλά τον πήχη για τις επόμενες εκδηλώσεις τέτοιου τύπου που θα ακολουθήσουν.