Απάντηση στην… απάντηση της Διοίκησης της ΕΡΤ 3

Με έκπληξη διαβάσαμε την απάντηση της ΕΡΤ 3, αναφορικά με τη διαμαρτυρία του Δήμου Αμπελοκήπων–Μενεμένης, για τη μη κάλυψη εκδήλωσης που διοργάνωσε για την ονοματοδοσία πλατείας του Δήμου σε πλατεία Εμμανουήλ Παπά στις 24.3.18.

Δυστυχώς η διοίκηση της ΕΡΤ 3 δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει στο βασικό μας ερώτημα δηλαδή δεν μας λέει τίποτε για την «ταμπακιέρα»: για ποιο λόγο αρνήθηκε να καλύψει την εκδήλωση – τελετή που αφορούσε ένα γεγονός ιστορικής σημασίας για την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας. Αντιθέτως, με ευκολία και απρέπεια χαρακτηρίζει τις αιτιάσεις μας ψευδείς και ανυπόστατες και δεν δικαιολογεί με επιχειρήματα την απόφαση της να την αγνοήσει.

Επισημαίνουμε στη διοίκηση του τρίτου καναλιού της Δημόσιας Τηλεόρασης πως η αντίδραση μας ήταν απολύτως δικαιολογημένη και πως μόνο για λόγους εντυπώσεων δεν εκφράστηκε. Τις εντυπώσεις τις κερδίζουμε καθημερινά μέσα από το δημοτικό μας έργο, για το οποίο αγωνιζόμαστε καθημερινά και τις ποικίλες εκδηλώσεις που διοργανώνουμε και αγκαλιάζουν χιλιάδες πολίτες.

Σε ότι αφορά στο αίτημα της διοίκησης της ΕΡΤ 3, να μιλήσουμε με ονόματα και αποδείξεις, δηλώνουμε πως εμείς δεν αποδεχόμαστε λογικές «κουκουλοφόρων μαρτύρων και καταδοτών». Αυτό είναι πέρα και έξω από την πολιτική μας στάση αλλά και από τη γενικότερη πολιτική που ασκεί η διοίκηση του Δήμου μας.