Σφοδρή επίθεση Παπαχριστόπουλου σε Άδωνι (ηχητικό)

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής Β’ Αθηνών των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος εναντίον του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδώνιδος Γεωργιάδου, μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατηγόρησε των Άδωνι ότι ως υπουργός Υγείας πέρασε μια τροπολογία με την οποία πέρασε στην ελληνική αγορά δέκα φάρμακα της Νοβάρτις, τη στιγμή που δεν δινόταν έγκριση για κανένα άλλο φάρμακο στην αγορά. Παράλληλα, ο κ. Παπαχριστόπουλος ισχυρίστηκε ότι επί υπουργίας Γεωργιάδη μόνο η Νοβάρτις πληρώθηκε από τον ΕΟΠΥΥ. Επίσης, ο βουλευτής κατηγόρησε τον Άδωνι ότι έχει κοινές επιχειρήσεις με τον Κισσανδράκη του Blue Sky, ο οποίος πήρε χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Τέλος, χαρακτήρισε κόκκινο πανί για τη Νέα Δημοκρατία τον κ. Γεωργιάδη και χαρακτήρισε fake news το δημοσίευμα των Νέων σχετικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ και επιτέθηκε και στον κ. Μαρινάκη.

Επιπλέον, ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να ψηφίσουν ονομασία των Σκοπίων που θα περιλαμβάνει το όνομα Μακεδονία, αλλά από την άλλη δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση για αυτό τον λόγο.