Ψαριανός: Οι γυφτοσκοπιανοί, ο γελοίος Τσίπρας και η άθλια κυβέρνηση

Για το μακεδονικό μίλησε ο βουλευτής Β’ Αθηνών με το Ποτάμι Γρηγόρης Ψαριανός στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.
Ο κ. Ψαριανός είπε ότι ζήτημα είναι να μην αναγνωριστεί η γειτονική μας χώρα με το όνομα Μακεδονία σκέτο, οπότε μοναδική επιλογή είναι μία σύνθετη ονομασία. Ο βουλευτής είπε ότι θα ψηφίσει μία συμφωνία η οποία θα περιλαμβάνει μια σύνθετη ονομασία και την ταυτόχρονη απάλειψη των αλυτρωτικών στοιχείων του Συντάγματος των Σκοπίων σήμερα και όχι σε μελλοντικό χρόνο.  Επίσης, ο βουλευτής έκανε ένα παραλληρισμό της ονομασίας των Σκοπίων με το όνομα της Βορείου Ηπείρου. Το «Μακεδόνες» είναι δικός μας αλυτρωτισμός την περίοδο των βαλκανικών πολέμων. Οι Έλληνες τους λέγαμε τότε «είσαστε Μακεδόνες, αδέρφια μας, και μια μέρα θα σας απελευθερώσουμε»! Εμείς λοιπόν τους βάλαμε την ιδέα να λέγονται έτσι, ο Τίτο το αξιοποίησε στην ενιαία Γιουγκοσλαβία, σημείωσε ο βουλευτής.
Ο κ. Ψαριανός αποκάλεσε το γειτονικό λαό Γυφτοσκοπιανούς και τόνισε πως η κυβέρνηση Τσίπρα κάνει μια άθλια διαπραγμάτευση και χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό απατεώνα, γελοίο, Πινόκιο και Μινχάουζεν.
Παράλληλα, ο κ. Ψαριανός είπε ότι είναι κρετίνοι όλοι όσοι λένε να φύγουμε από την Ευρώπη.