«Βουτιά στ’ αστέρια» υπό το φως της πανσελήνου…

«Θα σβήσουμε τα φώτα

του δήμου, των σπιτιών

θα έχουμε απόψε

βουτιές των… αστεριών»

 

…Κάπως έτσι το πάρτι θα ξεκινήσει για μοναδική βραδιά που θα ζήσουν οι δημότες την ερχόμενη Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού κάτω από τον έναστρο ουρανό, το φως της πανσελήνου αλλά και τη θέα στο δάσος του Σέιχ-Σου, τρία μοναδικά συστατικά για να δημιουργήσουν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, με επίκεντρο παράλληλα το υγρό στοιχείο.

Η εκδήλωση, όπως και η αντίστοιχη περσινή, θα είναι μια μεγάλη γιορτή που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους που θα κατακλύσουν το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών.

Το πάρτι-«Βουτιά στ’ αστέρια» θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. Όσοι παρευρισκόμενοι το επιθυμούν, θα μπορούν να κολυμπήσουν έως τις 9.30 μ.μ. στην πισίνα κάτω από τους ήχους της μουσικής, ακόμα και αν δεν έχουν ιατρικές βεβαιώσεις, συμπληρώνοντας σχετική υπεύθυνη δήλωση. Τα παιδιά από 4 έως 14 ετών θα συνοδεύονται από ενήλικα, ενώ παιδιά από 14-18 ετών την υπεύθυνη δήλωση την συμπληρώνει ένας γονέας ή κηδεμόνας. Από τις 9.30 μ.μ. η γιορτή των αστεριών συνεχίζεται με μουσική και κρασί έξω από την πισίνα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και ο χώρος θα είναι διαμορφωμένος κατάλληλα ώστε να απολαύσουμε το ολόγιομο φεγγάρι (μια μέρα μετά την πανσέληνο) με συνοδεία το φως των κεριών και απαλή μουσική που θα επιμεληθεί γνωστό dj, ενώ δεν αποκλείεται και κάποια… έκπληξη.

Πρόκειται για μια γιορτή που η σύλληψη και η υλοποίησή της έγινε από το προσωπικό του Δημοτικού Κολυμβητηρίου μαζί με το πιστό κοινό που έχουν διαμορφώσει μια ιδιαίτερη σχέση όλα αυτά τα χρόνια και όλοι με μια φωνή καλούν νυχτερινούς κολυμβητές για μια βραδιά με πανσέληνο, χορό, μουσική, διασκέδαση και βουτιές στην πισίνα…