Ο Σ. Αναστασιάδης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης: Η Νέα Δημοκρατία άργησε να κάνει εμπάργκο στην ΕΡΤ

«Νομίζω ότι άργησε η ΝΔ να πάρει αυτή την απόφαση, διότι οι ειδοποιήσεις για  συμμόρφωση της κρατικής τηλεόρασης , είναι  πάρα πολλές τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά δυστυχώς η ΕΡΤ και οι διοικούντες… δεν τις έλαβαν υπόψη » δήλωσε σήμερα το πρωι (19.09.2018)στο Δημοτικό Ραδιόφωνο  Θεσσαλονίκη και στον δημοσιογράφο Βασίλη Κοντογουλίδη, ο Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης, για την απόφαση της  Νέας Δημοκρατίας να μην συμμετέχουν πλέον βουλευτές και στελέχη της  στα πάνελ εκπομπών της ΕΡΤ , για να προσθέσει,

 

« Η παρέμβαση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου ήταν η κορυφή του παγόβουνου,  ειδικά αυτή η συγκεκριμένη εκπομπή κι άλλες φορές είχε προβεί σε αντίστοιχες κριτικές χαμηλού επιπέδου προς το πρόσωπο του Προέδρου  της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Στο ερώτημα σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στη μεταφορά  μαθητών, σε περιοχές του Δήμου Θέρμης, απάντησε: «Η μεταφορά των μαθητών είναι  ένα  μείζον θέμα για τους κατοίκους της περιοχής, Είχαμε και πέρυσι το ίδιο πρόβλημα, το οποίο λύθηκε με  την μεσολάβηση  του Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα. Παρεμβαίνουμε όλοι οι Βουλευτές της περιοχής και ο Περιφερειάρχης και ελπίζω το επόμενο διάστημα να έχει λυθεί και οι μαθητές να ξεκινήσουν ήρεμα τη χρονιά τους»