Αναστασιάδης στον Real fm: Απέτυχε το εγχείρημα της κρατικοποίησης του ΟΑΣΘ

«Η επέκταση του ΟΑΣΘ το 2003  αφαίρεσε ένα τεράστιο έργο από τα ΚΤΕΛ και δημιούργησε τεράστια οικονομικά προβλήματα. Και όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα τα προβλήματα επεκτάθηκαν και στον ΟΑΣΘ, διότι το μεταφορικό έργο δεν ανταποκρινόταν στις δαπάνες του οργανισμού» τόνισε ο βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, σήμερα το πρωϊ (25.09.2018) στον realfm 107,1 και  στην εκπομπή της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου και του Μπάμπη Τζιομπάνογλου.

« Έτσι φτάσαμε στα περσινά γεγονότα, στην κρατικοποίηση από την πλευρά της σημερινής κυβέρνησης ενός ιδιωτικού οργανισμού», επεσήμανε ο κ. Αναστασιάδης και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι καθαρή ομολογία αποτυχίας του εγχειρήματος της κρατικοποίησης του ΟΑΣΘ, η απόφαση να εκχωρήσει έργο στα ΚΤΕΛ.

« Ένα εγχείρημα για το οποίο ξεκίνησαν με τυμπανοκρουσίες επιτυχίας, διαφάνειας, καλύτερων υπηρεσιών, κάτι όμως που δεν γνώρισε η κοινωνία της Θεσσαλονίκης, γιατί ούτε οι υπηρεσίες βελτιώθηκαν, ούτε οι δαπάνες μειώθηκαν για τους  πολίτες και το κράτος»  ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αναστασιάδης