Εναλλακτικοί τρόποι ελέγχου βάρους- Δωρεάν εκπαιδεύσεις και coaching

Μάθε πώς να χάσεις ή πως να διατηρήσεις το βάρος σου μέσω των δωρεάν εκπαιδεύσεων και ομαδικών συνεδριών προσωπικής ανάπτυξης (Coaching) του έργου WeightMatters.

Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας και η εταιρεία CCSEducation, σε συνεργασία με τον οργανισμό Μαθαίνω Διατροφήσας προσκαλούν σε δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και ομαδικές συνεδρίες προσωπικής ανάπτυξης (Coaching) με θέμα την σωστή διαχείριση του βάρους για μια υγιεινή ζωή.

Τα σεμινάρια / συνεδρίες απευθύνονται σε ενήλικες που τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν γνώσεις σε σχέση με εναλλακτικούς τρόπους μείωσης και διατήρησης βάρους για μια υγιεινή ζωή, καθώς και να υποστηριχθούν ώστε να θέσουν και να αντιμετωπίσουν προκλήσεις στην προσωπική τους προσπάθεια για απώλεια ή διατήρηση βάρους.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα έχουν αντικείμενο θέματα όπως ενσυνειδητότητα (mindfulness) στην διατροφή, Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) για τη διαχείριση βάρους, γνώσεις που σχετίζονται με τη σωστή διατροφή και συμβουλές για το πώς να αγοράζουμε υγιεινές τροφές, πώς να διαβάζουμε τις διατροφικές πληροφορίες στις ετικέτες τροφίμων και πώς να μαγειρεύουμε υγιεινά.

Θα πραγματοποιηθούν επίσης 12 ομαδικές συνεδρίες προσωπικής ανάπτυξης (Coaching), σκοπός των οποίωνείναι η υλοποίηση ενός προγράμματος συμβουλευτικής καθοδήγησης, βασισμένο στην ανάδειξη των δυνατών σημείων του κάθε συμμετέχοντα.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του οργανισμού Μαθαίνω Διατροφή (Λεωφόρος Κηφισίας 131, 115 24 Αθήνα)

Περισσότερες πληροφορίες για τις ημέρες και ώρες των σεμιναρίων / συνεδριών καθώς και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμοhttps://goo.gl/forms/NSBrwfHyVHj6iWHN2

Οι δράσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου «WeightMatters – Πρακτική καθοδήγηση και ενδυνάμωση για ανάπτυξη γνώσεων γύρω από τη διαχείριση βάρους» το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.