Γ. Καρράς: Ανοχύρωτη από τις πλημμύρες η Δυτική Αθήνα

“Ανοχύρωτοι από τις πλημμύρες παραμένουν οι Δήμοι Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου, Πετρούπολης, Περιστερίου και Χαϊδαρίου”, είπε στον Νίκο Καραμπάση ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Γεώργιος-Δημήτριος Καρράς στο ραδιοφωνικό σταθμό XFM 94,3.
Όπως ανέφερε και σε άρθρο του στο Παρόν της Κυριακής (21-10-2018) για το ίδιο θέμα, τα αντιπλημμυρικά έργα που έχουν υλοποιηθεί με πρωτοβουλία των Δήμων δεν επαρκούν και απαιτείται συνολική και οριστική αντιμετώπιση των προβλημάτων. Μόλις τον προηγούμενο μήνα ανατέθηκε από την Περιφέρεια Αττικής εκπόνηση συνολικής μελέτης για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας. Διαδικασία που θα απαιτήσει το λιγότερο πενταετία μέχρι την τυχόν έναρξη εκτελέσεων του έργου, δηλαδή περί το 2024.  
Είναι προφανές ότι μοναδικός στόχος της ενέργειας αυτής είναι να παράσχει άλλοθι ενεργειών στην Κυβέρνηση και να δημιουργήσει ψευδαίσθηση αποτελεσματικότητας. Έτσι, οι περιοχές της Δυτικής Αθήνας θα παραμένουν ανοχύρωτες σε κάθε έντονη και διαρκή βροχόπτωση. Ας ευχηθούμε λοιπόν να μην υπάρξουμε και πάλι θεατές τραγικών γεγονότων.”