ΛΑΟΣ: Το πολιτικό ταλέντο των δοσολόγων Συριζανέλ

Δόση – δόση μας επιβάλουν την παράταση της παραμονής τους στο…σβέρκο μας, με ξεχωριστή πατέντα το δοσολόγιο παραπληροφόρησης που επινοούν σε κάθε περίσταση!

 

Με αφορμή τα λεγόμενα του κ. Τζανακόπουλου, ότι δηλαδή «η κυβέρνηση θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και χωρίς τους ΑΝΕΛ», έχουμε να… ανασκοπήσουμε, με ανησυχία, παρόμοιες περιπτώσεις ανατροπών, κατά το παρελθόν τους.

  • Πρώτα- πρώτα επικαλούνται ότι εκπροσωπούν την πλειονοψηφία του ελληνικού λαού, με το ισχνό 36 % συν τον…Καμμένο μηχανοδηγό.Το πέτυχαν!
  • Κάνουν δημοψήφισμα και μετατρέπουν το αρνητικό αποτέλεσμα και διατηρούν τις κυβερνητικές «καρέκλες».Το πέτυχαν!
  • Φτάνουν στη…Λίμνη και δεν…βαλτώνουν, παρά τις αντιδράσεις του ποικίλου λαϊκού μίγματος των Σκοπίων.Πέτυχαν την προϋπογραφή!
  • Ενδοκομματική κρίση με αφορμή το Σκοπιανό και το μεταλλάσουν πρόσφατα, σε… διεύρυνση της Ελλάδος προς…Βορράν, ή ακριβέστερα προς βορά των Αμερικανοευρωπαίων!
  • Τους έρχεται κουτί η «εξαγορά» βουλευτών στην Βουλή της γείτονος και…πετυχαίνουννα «στέκονται» ακόμα, υπό τις απειλές του Πάνου, ο οποίος και αυτή την φορά συμπεριφέρεται με στολή πολιτικού χαμαιλέοντος.

Παρ’ όλα αυτά, στα…«αρχεία» τους και αυτή η στροφή του τρένου!

 

Λίγο πριν (Πρόσφατα) το Βερολίνο (δένω-λύνω), ανακοίνωσε ενθουσιασμένο προς τις δύο πλευρές ότι, θα παρέχει την στήριξή του…κλπ κλπ…

Έχουν ή δεν έχουν ταλέντο…Ελλάδα ;

 

Και απέναντί τους, ο κ.…Μητσοτάκης είναι πολύ, μα πολύ…μιτσός*…!

*Μιτσός στην επτανησιακή διάλεκτο ή και αλλού, σημαίνει «μικρός»!