Α. Φωκάς: «Επιτέλους πραγματοποιείται το όνειρο των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ»

Για ημέρα χαράς και τεράστιας ικανοποίησης  των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ μετά την απόφανση της κυβέρνησης να παραχωρήσει στον Π.Α.Ο.Κ το γήπεδο που του αρμόζει, κάνει λόγο ο Ανεξάρτητος  Βουλευτής  Β΄ Θεσσαλονίκης, Άρης Φωκάς.  Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Φωκάς «επιτέλους, πραγματοποιείται το όνειρο των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ προκαλώντας ένα κοινό αίσθημα για αμερόληπτη στάση της κυβέρνησης προς όλες τις ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες».

Ο κ. Φωκάς επισημαίνει μάλιστα  πως  η κυβέρνηση και συγκεκριμένα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δέχτηκε αρκετές πολιτικές πιέσεις από Βουλευτές της Βόρειας Ελλάδας, αλλά άξιζε τον κόπο, καθώς η ιστορική αυτή ομάδα της Θεσσαλονίκης πλέον είναι σε θέση να προχωρήσει στην διαμόρφωση ενός σύγχρονου γηπέδου με όλες τις κατάλληλες προδιαγραφές.

Συνεχίζει, τέλος, λέγοντας: «Το πρώτο βήμα έγινε και είμαστε πλέον αισιόδοξοι ότι θα πάρουν σειρά και τα υπόλοιπα αιτήματα των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ, καθώς ο Π.Α.Ο.Κ, όπως και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, δε σταματάει να αγωνίζεται και ούτε πρόκειται!