Μάρδας: «Συναντήσεις εργασίας του κ. ΔημήτρηΜάρδα»

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΡΧΕΙΟΥ

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις εργασίας στην περιφέρεια του Νομού Θεσσαλονίκης, ο κ. Δημήτρης Μάρδας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ της Β’  Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε για τρίτη φορά τον οικισμό Πλατεία και συζήτησε με τους κατοίκους της περιοχής τις εξελίξεις σε δυο κύρια θέματα που συνεχίζουν να τους απασχολούν. Αυτά είναι η σύνδεση του οικισμού με ασφαλτόδρομο με το Ζαγκλιβέρι και η αντικατάσταση των σωληνώσεων αμιάντου μεταφοράς ύδατος.

Την Δευτέρα ο κ. Μάρδας θα συναντηθεί στη Θεσσαλονίκη, με εκπροσώπους πρατηριούχων καυσίμων. Φλέγον θέμα προς συζήτηση είναι η εγκατάσταση ενός συστήματος ανίχνευσης διαρροών υδρογονανθράκων, το ονομαζόμενοinterlock, η σκοπιμότητα του μέτρου αυτού όπως και το χρονοδιάγραμμα εγκατάστασής του σε πρατήρια καυσίμων εντός των πόλεων. (Βλ. αναλυτικότερα http://www.capital.gr/arthra/3265280/pratiria-kausimon-apo-tin-asfali-diakinisi-kausimon-stin-uperboli).

 

Την ίδια ημέρα ο κ. Μάρδας θα συναντηθεί με εκπροσώπους των ακτημόνων στα Κύμινα, για να συζητηθούν τα προβλήματα που προκαλούνται από τους πρόσφατους πλειστηριασμούς δημοσίων εκτάσεων.